maandag 20 februari 2017

Mijn nieuwe pantalon van Lofty Manner

Groene blouse Zara

Ja hoor, eindelijk is hier dan hét artikel dat ik jullie beloofd had: een outfit met mijn nieuwe pantalon! Ik heb hem in de korte tijd dat ik hem heb al erg vaak gedragen en steeds opnieuw is het op een of andere manier zo fijn om hem aan te trekken. Hij zit zo anders dan een normale broek. Hoe omschrijf ik dat? Comfortabel? Dat lijkt me het goede woord. Lees snel verder om te zien waar ik hem kocht!


Pantalon Lofty Manner

Mijn nieuwe pantalon

Deze pantalon komt bij Lofty Manner vandaan. Ik liet in mijn artikel over de pantalon trend al weten dat ik er zelf ook al een had, dat is deze dus! Hij zit ontzettend fijn en ziet er chic uit. De gouden knoop vind ik trouwens een leuk detail! Mocht je er zelf ook een willen bestellen: maat S sluit bij mij mooi aan (boven), maar maat M is wat langer en dat vind ik fijner. Ik draag nu wel een riem - die je trouwens niet ziet nu - want dat is wel nodig, haha! Ik vind hem trouwens niet heel goedkoop, maar de pantalons van Esprit bijvoorbeeld zijn ook rond de 60 euro. Gelukkig is het zo dat je nu echt overal pantalons kunt kopen, dus er zijn vast wel goedkopere te vinden, mocht je er zelf ook een willen. Inmiddels heb ik trouwens zo'n fishnet panty voor eronder besteld, dat lijkt me zo gaaf! Je ziet de laatste tijd heel veel mensen met zo'n panty die je dan net een stukje boven je schoenen ziet. Dat staat niet alleen leuk bij zo'n broek als deze, maar ook bij een spijkerbroek met gaten bijvoorbeeld, want dan zie je de panty ook door die gaten heen. Hoe leuk is dat?

Een pantalon die nog op mijn wishlist staat is een blauwe met dunne, verticale strepen. Of een zwarte. Maar in ieder geval met strepen :)

Groene blouse Zara
Pantalon Lofty Manner

Blouse van Zara

Ik moet eerlijk toegeven dat het echt te koud was voor deze blouse. Oh, en excusez-moi voor de kreukels in mijn blouse. Tja, details hè? Deze blouse kocht ik vorige zomer bij de Zara voor €19,95. Dat vind ik eigenlijk wel duur, daarom had ik hem eerst teruggebracht. Uiteindelijk had ik hem alsnog gekocht, en gelukkig maar!Armbandje van hearttoget

Dit armbandje vind ik zó schattig! Hij is heel klein - écht heel klein - en dat is wat hem zo leuk maakt. Ik draag weinig zilveren sieraden, maar dat moet ik echt vaker gaan doen merk ik. Ik heb sinds kort ook een kettinkje met een maan en een ster die goed bij dit armbandje zouden passen. Heart To Get verkoopt trouwens nog meer van dit soort subtiele armbandjes, en volgens mij verkopen ze ook kettinkjes.


Groene blouse Zara
Groene blouse Zara
Blouse Zara / Pantalon Lofty Manner / Schoenen Adidas Superstar / Armbandje HeartToGet

Utrecht

Deze foto's hebben we - oftewel mijn moeder - gemaakt in utrecht. Ik kocht daar niet veel, maar drie dingen eigenlijk. Die heb ik laatst al laten zien in mijn shoplog :) En na deze koude outfitshoot - oké, dat woord vind ik altijd net iets té speciaal klinken, maar welk woord kan ik anders gebruiken? - trok ik snel m'n nieuwe trui aan. En nee, deze keer geen rare reacties ofzo toen ik in m'n pantalon & hemd stond om vervolgens snel mijn warme trui aan te trekken.

Verder probeerde ik mijn tips voor fotografie toe te passen. Het werkte! Nu zaten er echt zó veel foto's tussen die goed gelukt waren en waar ik leuk op stond - al zeg ik het zelf, haha. En natuurlijk is het niet gelukt om alle tips toe te passen, maar er is verbetering in ieder geval.

Over 2 dagen zit ik in Rome, en als het goed is dan is het me gelukt om vooruit te schrijven voor mijn blog, zodat er gewoon nog artikelen online blijven komen :) En TROUWENS: vandaag is de laatste dag dat je nog mee kunt doen aan mijn winactie om iets leuks voor in je interieur te kopen! Morgen mail ik de winnaar.

Wat vind jij van pantalons? Heb je er ook al een?


13 reacties:

 1. Echt een leuke outfit! De pantalon staat je goed en leuk gecombineerd met die blouse. Kan me inderdaad voorstellen dat de blouse nog wat te koud was. Maar hopelijk veranderd dat snel :) Ik ga eens kijken op de website van Loft Manner want een pantalon staat ook nog op mijn lente lijstje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja het was dus best koud die dag, maar hopelijk wordt het inderdaad snel warmer :)

   Verwijderen
 2. Love it! Ik heb ook een pantalon en ik snap precies wat je bedoelt. Een pantalon zit minder strak dan een broek en daarom vind ik hem super fijn zitten. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Het zit niet alleen minder strak, maar hij zit ook gewoon heel fijn - ik denk dat dat door de fijne stof komt :)

   Verwijderen
 3. Aaaah die pantalon, GAAF! Hij stast je zo leuk! Ik ben echt fan van die dingen sinds ik er eentje heb. Eentje met strepen is inderdaad tof. Heb er zelf een met grijs/witte strepen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje!! Wat leuk dat je er zelf een met strepen hebt. Ik hoop dat ik zelf ook snel een leuke pantalon met strepen tegenkom!

   Verwijderen
 4. Hij staat je ook zo goed! Nu wil ik nog meer dan eerst een pantalon aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke outfit! Ik vind je bloesje echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat leuk! Ik vind pantalons wel mooi, maar toch meer voor net. Ik trek toch sneller een spijkerbroek aan :P.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap wat je bedoelt! Zeker met zo'n blouse staat het misschien te net. Een andere kleur pantalon of een met strepen kan de look al heel anders maken :) Maar ook als je een trui samen met je pantalon draagt, staat het wat 'speelser'. En als het goed is komt er binnenkort een outfit online met mijn pantalon & een trui :)

   Verwijderen
 7. Wauww, die broek is geweldig. Top gestyled, en staat je goed!
  x Tess

  BeantwoordenVerwijderen