vrijdag 24 februari 2017

Waar kun je (goedkope!) roségouden kleerhangers kopen? Budgettip!

Roségouden kleerhanger Søstrene Grene

Voordat ik deze roségouden kleerhangers kocht, had ik echt géén idee in welke winkels ze die verkochten. Ik zag ze overal voorbijkomen, op instagram bijvoorbeeld, maar nergens vond ik ze. Totdat ik ze opeens in elke winkel tegenkwam. En vandaag deel ik de goedkoopste metalen kledinghangers met je.

Waar kocht ik mijn kleerhangers?

Mijn koperen kleerhangers kocht ik bij Søstrene Grene. Daar kosten ze maar €1,22 (!) per stuk! Zelf heb ik bijvoorbeeld geen kledingrek op mijn kamer waar ik ze aan hang, maar er zijn wel zo'n 3 plekken op mijn kamer waar ik meestal wél een kledinghanger heb hangen. Mocht je er meerdere willen kopen, dan vind je bij Søstrene Grene dus goede kledinghangers.

Roségouden kleerhangers Primark

Goedkope roségouden kleerhangers kopen bij andere winkels

Wist je dat ook Primark kledinghangers verkoopt? Ik geloof dat je ze per setje van 3 of 4 koopt en ze zullen ook wel rond dezelfde prijs per stuk uitkomen. Wel vond ik de kleerhangers van Søstrene Grene mooier, omdat het mooie dunne kleerhangers zijn. En als ze dan ook nog eens goedkoop zijn, dan kun je ze niet laten hangen natuurlijk :)

Bij de Costes verkopen ze trouwens ook kleerhangers - ook roségoud, anders was het niet zo interessant voor dit artikel, haha. Er is echter een nogal groot minpunt: daar betaal je €9,99 voor 3 kleerhangers. Ja, inderdaad, dat is écht duur! Het verbaasde me dus ook toen ik een budget versie ervan tegenkwam in andere winkels.

Bij Aliexpress (hier bijvoorbeeld) kun je metalen kledinghangers voor $1,60 per stuk kopen. Een minpuntje is dat je er daar meteen 20 moet kopen.

Ook heb je de bekende HAY kledinghangers. Daarvan heb je er 5 voor €10,-. Op zich niet duur, maar zelf vind ik het fijner dat je bij Søstrene Grene kledinghangers per stuk kunt kopen.

Tot nu toe is dit mijn derde artikel van de rubriek 'budgettip'. In zo'n artikel laat ik je kort iets zien wat héél betaalbaar is. De vorige artikelen gingen over goedkope parfum en budget kwasten. Is er nog iets waarvan je een goedkope versie zoekt, dan kun je altijd een reactie achterlaten! Wie weet kom ik het ergens tegen, zodat ik het op mijn blog kan delen.

Wat vinden jullie van roségouden kleerhangers? Oh, en ik ben even héél benieuwd: zeg jij kledinghangers of kleerhangers?


Follow

4 reacties:

 1. Goede tip!! Ik was er laatst maar toen hadden ze ze niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede tip! Erg leuk zo'n rubriek met budgetproducten. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goede tip! Deze ga ik zeker meenemen als ik weer bij de sostrene grene kom!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaaa, zag deze ook bij de primark. Zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen