dinsdag 21 februari 2017

Whatsapp neemt nu ook de snapchat stories over?


Echt niet te geloven. Nadat Instagram de Snapchat verhalen overnam, volgt nu ook Whatsapp. En hier moet ik natuurlijk even mijn mening over kwijt. Daarnaast hoor ik ook graag jullie mening natuurlijk!

Whatsapp en instagram zijn beide van Facebook. En sinds kort heeft niet alleen instagram, maar ook Whatsapp een verhaal-funcite. Stel je voor dat Facebook straks ook volgt, haha! Snapchat had juist een heel eigen concept met hun foto's die 24 uur blijven staan. Ze hadden een eigen idee en gaven het een eigen naam. En eigenlijk vind ik dat zoiets niet zou mogen worden overgenomen. Ik vraag me echt af of hier geen regels voor zijn, maar blijkbaar niet.

Whatsapp noemt het - heel creatief - 'mijn status'. Wauw. Je kunt dus je statusupdate toevoegen, wat hetzelfde is als een foto toevoegen aan je verhaal. Eerlijk gezegd denk ik niet dat het wat wordt. Bij Snapchat viel het in de smaak omdat zij de eerste waren. Maar nu is het veel minder origineel. Maarja: ik moet toegeven dat ik het via instagram ook wel leuk vind. Zij voegen er nog aan toe dat je ook live kunt, wat volgens mij ook kan op snapchat en Facebook, maar via Instagram is het populairder en op een of andere manier bekender. Dat hebben ze dan wel weer goed gedaan.

Zo, dit was even een kort artikeltje om jullie op de hoogte te brengen. Maar dat niet alleen, ik vraag me ook wat wat jullie hier zelf over denken. Wat vinden jullie ervan dat je nu ook je foto's in je Whatsapp verhaal kwijt kan?


7 reacties:

 1. Oh jeetje, ik wist helemaal niet dat whatsapp ook met deze functie komt. Nee, ik denk niet dat ik het zal gaan gebruiken om eerlijk te zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mij zeg het niet echt iets. Ik zit daar niet op heb al Facebook en instagram daar heb ik meer dan genoeg mee. Maar ik weet wat je bedoelt meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vindt het ook zo'n onzin. Eerst kwam Insta er al mee en nu whatsapp ook?! Kom op verzin eens wat nieuws zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Als ze nou iets nieuws verzinnen dan hebben ze tenminste iets 'speciaals' te bieden :)

   Verwijderen
 4. Oh wauw dat wist ik niet eens! Wel beetje jammer dat WhatsApp het ook weer over moet overnemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook dom dat Whatsapp dit heeft overgenomen! Lekker creatief ook. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk niet dat ik het ga gebruiken, je krijgt zowat hele dagtaak aan alles te vullen haha!

  BeantwoordenVerwijderen