donderdag 2 maart 2017

Hoe was de reis naar Rome & er komt serie artikelen over Rome online!


Rome was GEWELDIG. Het is echt zo'n mooie stad! Steeds liepen we tot laat in Rome - niet gewoon laat, maar na 00:00 - wat de reis wel vermoeiend maakte, maar op deze manier haalden we wel veel uit één dag. En dat was het waard. Verder heb ik elke dag ijs op, zelfs twee keer in de beste ijssalon van Rome. Het middageten was standaard pizza en 's avonds hebben we natuurlijk ook alleen maar Italiaanse gerechten op. Verder heb ik één van de restaurants uit mogen kiezen en daar hebben we heel lekker gegeten. De reis waar we al sinds de brugklas naar uit hebben gekeken is heel goed geslaagd, en ik kan niet wachten totdat ik over een jaar (in de 5de klas al) op examenreis ga. Dat gaat vast net zo leuk worden.

Er komen héél veel artikelen over Rome aan

Er zijn enórm veel verhalen bij de tekst hierboven te vertellen. Over wat we nou precies na 12:00 gingen doen, waar we zo lekker hebben gegeten en natuurlijk wat we daarnaast allemaal hebben gedaan. En waar die beste ijssalon van Rome was en hoe speciaal ik het vond. Ik ga dus artikelen schrijven over hoe de dagen eruit zagen en wat voor leuke, grappige, falende, maar ook gestreste momenten we hebben meegemaakt. Elke dag heb ik notities gemaakt in m'n telefoon, dus ik kan alles nog in detail navertellen :)

Zijn de outfitfoto's gelukt?

Ik had 5 verschillende setjes gemaakt met kleding die we op de foto zouden zetten. Daarvan waren 4 setjes 'outfits' en één outfit ging meer om mijn nieuwe lentejas. Uiteindelijk hebben we niet altijd een mooi plekje kunnen vinden voor foto's, dus we hebben twee outfits en daarnaast ook de lentejas op de foto kunnen zetten. Dat waren wel de leukste outfits, dus daar ben ik blij mee!

Omdat er nog heel veel artikelen over Rome op mijn blog komen, wil ik er nu nog niet te veel over kwijt. Naast de artikelen waarin ik de dagen beschrijf, komen er dus nog 3 outfits online en wat andere artikelen over Rome. Ergens tussendoor komen de antwoorden van mijn Q&A online, maar je kunt nu nog je vragen achterlaten onder dat artikel :)

Follow

11 reacties:

 1. Mooi dat de reis je zo goed is bevallen en dat je toch 2 (of naja 3 met de jas erbij) outfits op de foto hebt kunnen zetten, in de drukte van het rondlopen en alles bekijken is dat toch best lastig :) ben benieuwd naar je artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah zo gaaf dat je naar Rome bent geweest! In juli hoop ik samen met vriendinnen deze mooie stad te gaan bezoeken hihi. Zoveel zin in!! Maar ff een dingetje dat ik niet zo goed snap: jij zit nu in de vierde toch? En dan gymnasium, hoe kan je dan volgend jaar op examenreis gaan? Sorry hoor, just wondering ;) Ik ben benieuwd naar alle Rome artikeltjes! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij ons is de examenreis een jaar eerder, omdat er minder plek is in de 6e :)

   En superleuk dat je ook naar Rome gaat! In juli zal het wel drukker zijn lijkt me. Wil je een keer rustig door Rome lopen, dan is na 12 uur 's nachts de beste timing :P Wij deden dat dus heel vaak, maar het is wel vermoeiend hoor!

   Verwijderen
 3. Ik ben erg benieuwd naar de komende artikelen! Ga zelf van de zomer naar Rome dus kan tips goed gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je naar Rome gaat! De tips voor Rome komen pas na de "Rome avonturen" artikelen online, dus niet dat je straks denkt "waar blijven de tips?" haha.

   Verwijderen
 4. Wat leuuk, ik kijk erg naar de artikelen uit! Hopelijk heb je een leuke tijd gehad. Ben ook erg benieuwd naar je outfitposts.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je het zo leuk hebt gehad! Ik ben erg benieuwd naar je artikelen die online komen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dat lijkt me echt een prachtige reis! Erg benieuwd naar de reeks artikelen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt benieuwd naar al je artikeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben heel benieuwd! En superfijn dat je zo'n leuke reis gehad hebt!

  BeantwoordenVerwijderen