donderdag 23 maart 2017

Fashion | lente inspiratie: héél veel roze (trend)


Roze is dé kleur van deze lente. En ja, dat roze adidas shirt dat je ziet, is van de mannenafdeling. Maar dat betekent niet dat je het niet kunt dragen :) Ik heb dat shirt zelfs al gekocht. Maar goed, die kleur dus. Ik vond roze altijd al mooi, maar nu blijkt de rest van de wereld die kleur ook ontdekt te hebben en is het een trend. Ga ik nou alles in het die kleur kopen? Nee, maar wel bijna alles je moet ook afwisseling hebben natuurlijk. Maar hoe leuk is het als je je roze shirt kunt combineren met je roze schoenen en horloge?


1: Bril Polette / 2: Horloge Lord Timepieces / 3: Crop top H&M / 4: Tuinbroek America Today / 5: Adidas via Snipes / 6: Nike Air Max via Zalando

1. Bril van Polette

Herinner je je mijn vorige fashion wishlist nog? Daar liet ik je Dean View zien van Polette, en een paar dagen later ging ik naar Utrecht. Daar heb ik de bril gepast. Ik vind 'm nog steeds leuk, maar mijn moeder vond het helemaal niks. En toen kwam ik dit montuur tegen, op de website heet het Lolly en die naam is zo schattig, haha. Dat montuur vond ik leuk staan en wil ik misschien gaan kopen als ik weer een nieuwe bril nodig heb.

2. Lord Timepieces horloge

Hoe mooi is dat horloge?! Ik vind roze in combinatie met roségoud echt ontzettend mooi. Mijn huidige horloge is wit met roségoud en kreeg ik ooit van Lucardi. Die draag ik al zo'n 2 jaar en hij is dus nogal aan het verslijten. Het bandje begint stuk te gaan en er zitten krasjes op het glas. En guess what: ik won dit horloge van Alexandra! Thank youuuu <3 In het echt is het horloge nóg mooier! Hij is van echt leer, het roségoud glimt mooi en het horloge heeft de perfecte maat. Je vindt hem trouwens hier op de website.

3. Roze crop top van H&M

Zo'n crop top is superleuk om onder een tuinbroek te dragen. Nou is het niet heel erg cropped, maar wel redelijk kort. Je vindt hem hier op de website. Ik zocht een leuk topje voor onder de tuinbroek die ik hierna laat zien, en deze kleur paste toevallig mooi bij dit artikel. Op de site van H&M noemen ze de kleur lichtabrikoos. Een leuk kleurtje voor de lente!

4. America Today tuinbroek 

Noem deze tuinbroek gerust Nathaly. Oké grapje. Niks tegen die naam natuurlijk. Maar zo noemen ze hem haar op de website van America Today. Zo'n witte tuinbroek is weer eens wat anders. Zelf heb ik een roze tuinbroek, maar dan moet ik wel echt in een goede bui zijn om die te dragen. Geen roze tuinbroek voor dit artikel dus, maar een witte met een roze crop top eronder. Het leuke is trouwens dat ik binnenkort €100 (!) mag besteden bij America Today, omdat ik shoptegoed won bij Suzanne. Hoe kan ik in één week opeens twee van dat soort grote winacties winnen?!  Je maakt iemand hier zo blij mee, en hoewel ik zelf laatst ook al een winactie organiseerde, wil ik dat snel weer doen.

5. Adidas shirt

Deze heb ik dus al, maar kon ik echt niet weglaten uit dit inspiratie artikel. Ik kocht de mijne bij Snipes, want op een of andere manier kom ik daar altijd de leukste kleding van Adidas tegen. Ze verkopen dit shirt ook gewoon bij Zalando, waar ze geen verzendkosten rekenen. Eigenlijk is dit shirt van de mannenafdeling, maar dat maakt me eigenlijk niet uit. Draag het shirt in je broek en voilà, je shirt is meteen wat vrouwelijker.

6. Nike Air Max roze

Die schoenen zijn natuurlijk veel te duur, ik weet het. Maar voor inspiratie is het leuk, toch? In mijn vorige wishlist liet ik zwarte Clarks zien - die lijken me ook mooi en zijn qua model misschien wat meer geschikt voor de lente. Maar nu kwam ik deze dus tegen. Toevallig kwam ik ze gisteren ook nog eens op de blog van Roos tegen, die ze in een outfit liet zien. Zo leuk! Ze vertelt in het artikel dat het dit weekend Nike Air Max Day 2017 is. Ik wist niet eens dat dat bestond trouwens. En wil je nou echt vrolijke schoenen? Zelf heb ik adidas superstars met zilveren glitter, en ik word er zooo vrolijk van als de zon erop schijnt en je de glitters ziet schitteren in de zon. Dat woord, schitteren, gebruik ik eigenlijk nooit, maar ik wist niet of glinsteren beter zou zijn, dus dan maar zo hè.

Andere leuke (afgeprijsde!) roze schoenen vind je hier.

Ik denk dat je inmiddels wel genoeg van deze roze trend hebt gezien. En anders heb ik nog wel het artikel van twee dagen terug voor je: ik schreef toen over mijn nieuwe roze trui van Zara. Niet heel geschikt voor de lente, maar in Nederland weet je toch nooit hoe warm of koud het wordt.

Wat wil jij nog kopen voor de lente?

4 reacties:

 1. Die Nikes! <3 Daar wordt je inderdaad vrolijk van! Die gaan direct op mijn wishlist voor schoenen voor de lente (ja ik heb een aparte lente/zomer schoenen wishlist *kuch* binnenkort online haha). Roze is sowieso een heerlijk vrolijke kleur.
  Voor de lente staat bij mij (nog steeds) een mooie pantalon bovenaan mijn wishlist. De perfecte heb ik nog niet gevonden helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Winkels / webshops waar ze mooie pantalons verkopen: Esprit, Loavies, Zalando :)

   Verwijderen
 2. Die sneakers van Nike zijn echt te leuk net als de bril, leuk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen