zaterdag 15 april 2017

Fashion inspiratie | Een casual stijl & boyfriend jeans


Na het zomerse weer van (helaas) een tijdje terug, kan ik niet wachten totdat het dagelijks lekker warm is. Het liefst zou ik jullie dus allemaal zomerse kleding laten zien, maar je weet het maar nooit in Nederland, dus ik hou het vandaag maar gewoon bij lente items - ook leuk natuurlijk! Deze keer valt het allemaal onder het thema casual. Die stijl vind ik zelf altijd heel leuk, vooral als je het afmaakt met (veel!) mooie sieraden. Ook dat vind je allemaal in dit artikel.

Horloge: Cluse via Brandfield | Jas: Your Look For Less | Roze topje: Bershka | kettingen, groen shirt met V-hals, boyfriend jeans: H&M


1. Cluse horloge

Zo'n horloge met een roségouden bandje staat nog op m'n wishlist. Ik weet alleen niet of het er ooit van gaat komen dat ik 'm koop, want ik heb sinds kort al een supermooi nieuw horloge! Dat roze horloge zag je bij mijn vorige inspiratie artikel - waar nog véél meer roze items te zien zijn. Ook droeg ik hem bij mijn outfit die ik deze week liet zien, maar binnenkort vertel ik je meer over m'n nieuwe horloge in een heel nieuw artikel. Maar goed, dit horloge van Cluse vind ik dus ook heel mooi. Daniel Wellington heeft ook zo'n horloge in hun assortiment, en Rosefield ook. Keuze genoeg dus.

2. Lentejas

Hoewel ik zelf al een lentejas heb, wilde ik deze jas toch aan jullie laten zien. Hij komt van Your Look For Less en lijkt héél erg op de jas die ik zelf heb. Deze vind ik ook zó leuk. Hij is wat korter dan mijn eigen jas en het viel me ook op dat hij vrij goedkoop is. Daarnaast hij heeft een capuchon, wat je niet altijd ziet bij jassen voor de lente. En het is nou niet altijd makkelijk om een leuke jas te vinden, dus je hebt hier vast wel wat aan.


3. Satijnen topje met kant

Door die naam klinkt dit topje vrij duur, maar hij komt gewoon bij Bershka vandaan hoor :) Zoiets staat mooi onder een chique blouse. Als je de knoopjes van je blouse niet helemaal dicht doet, dan zie je dat mooie kant van het topje. Dat soort dingen zie je bijvoorbeeld heel vaak op Pinterest voorbijkomen.

4. Minimalistische gouden sieraden

Dat ik goud (en roségoud) voor sieraden ontzettend mooi vind, wisten jullie waarschijnlijk al na het zien van mijn favoriete kettingen. Zelf heb ik dus al redelijk wat leuke kettingen, maar een ketting met meerdere laagjes heb ik nog niet, en zou ik dus nog graag erbij willen hebben. Ik zie het al helemaal voor me: meerdere kettingen, een paar subtiele armbandjes in dezelfde kleur en - niet te vergeten - leuke oorbellen. Perfect voor de zomer.


5. Shirtje met V-hals

Zelf heb ik een lichtroze shirtje met een V-hals, maar deze groene kleur vind ik ook wel wat hebben. De gouden ketting met meerdere laagjes waar ik het net over had, past heel goed bij een shirt met een diepe V-hals. Zo'n soort shirt is ook nog eens in de mode, dus je móét er deze lente / zomer echt minstens één in je kledingkast hebben hangen. Zeker als je fan bent van wardrobe systems waarbij je kledingkast uit een paar simpele shirtjes (oftewel basics) bestaat, is dit een leuke toevoeging aan je daarvoor!

6. Boyfriend jeans

Eerst waren mom jeans in - daar ben ik persoonlijk niet zo'n fan van, tenminste, als ik het zelf zou dragen. Ik denk dat het mij niet staat. Bij anderen kan het wel leuk staan! Boyfriend jeans lijken me bijvoorbeeld leuker. Ik heb er zelf nog geen, maar ik kom dit soort broeken ook altijd op blogs tegen en dan zien ze er toch wel leuk uit. Maar hoe combineer je boyfriend jeans? Ik denk dat het heel leuk staat als je het met een simpel shirtje (zoals de groene uit dit artikel) draagt, maar een crop top kan bijvoorbeeld ook. Maar daarvoor moet het wel wat warmer zijn dan nu.

Voor de volgende artikelen van deze soort - de inspiratie en de wishlist artikelen - heb ik al wat leuke crop tops, off-shoulder tops en jumpsuits in m'n virtuele winkelmandjes gedaan. Dat past natuurlijk niet allemaal in één artikel, dus daar kun je meerdere artikelen over verwachten.

€ In samenwerking met Your Look For Less

Wat is jullie favoriet van dit artikel?

4 reacties:

 1. Ik ben gisteren gaan winkelen en heb gewoon nog steeds geen fijne mom of boyfriend jeans gevonden. Maar wel een mooie nieuwe skinny. Dus ik houd het gewoon daar op. Shirtje is ook mooi! Ik heb er wel een paar in m'n kast :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelf denk ik dat je niet alleen bij H&M (waarvan de broek in dit artikel komt), maar ook bij bijvoorbeeld Zara leuke boyfriend jeans kunt vinden!

   Verwijderen
 2. Toffe combi! Ik vind de horloges van Cluse zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind minimalistische sieraden altijd mooi! Leuk die kettinkjes :)

  BeantwoordenVerwijderen