vrijdag 21 april 2017

Mijn nieuwe horloge van LORD Timepieces


Dit is 'm dan: het horloge waar ik het al die tijd over had op m'n blog. Het horloge dat je eigenlijk al een aantal keer voorbij hebt zien komen, met elke keer de belofte dat ik er een heel artikel over zou schrijven. En dit is dat beloofde artikel. Vandaag vertel ik je namelijk meer over mijn nieuwe horloge!

Wat was er mis met m'n vorige horloge?

Mijn oude horloge van Lucardi was heel erg versleten om dat ik hem al zo lang had. Verder was het klokje ervan eigenlijk best wel groot - maarja, het was een goedkoop horloge dus ik kon er niet te veel van verwachten natuurlijk. Ook zaten er allemaal krasjes op door het dragen. Maarja, een nieuw, mooi én niet al te duur horloge vind je niet zo snel.

M'n nieuwe horloge

En toen won ik dit horloge van Alexandra. Wát een geluk. Dit was precies het horloge dat ik wilde: roségoud met een roze bandje. Ja, wat ik ook wilde was een helemaal roségoud horloge (en een helemaal zwarte vind ik ook nog steeds gaaf) maar dit horloge is gewoon perfect. Daar komt nog bij dat roze op dit moment helemaal in is, dus ik ben hier helemaal blij mee.


Classic Pink van LORD Timepieces

Het horloge is van het merk LORD Timepieces en heet Classic Pink. Het bandje is gemaakt van echt leer. Verder heeft het klokje ervan de perfecte grootte. En, het belangrijkste: het horloge is van goede kwaliteit! Een leuk detail: bovenaan staan de Romeinse cijfers XII. Verder staan er gewoon streepjes.

Geen batterijen nodig

Dit is een horloge zonder batterijen. Het is namelijk een zelfopwindend horloge. Je moet het horloge één keer opwinden en daarna loopt hij voor altijd. Dit komt door de beweging van je arm, en dan laadt je horloge automatisch op - volgens mij door kinetische energie. Daardoor moet je hem wel minstens 8 uur per dag dragen. Anders kun je 'm altijd nog opnieuw opwinden.


Inspiratie: andere horloges

Natuurlijk was dit artikel niet af zonder wat andere horloges te laten zien. Links zie je natuurlijk het roze horloge dat ik zelf heb. In het midden zie je een prachtig horloge dat helemaal roségoud is. Zoiets zou bijvoorbeeld leuk staan bij dit roze truitje: dat is namelijk het enige kledingstuk waar ik mijn nieuwe horloge minder graag bij draag. Bij andere roze kleding staat hij wel gewoon heel leuk! En als laatste heb je nog hetzelfde horloge als de roze, maar dan in een andere kleur. Ook leuk!

Als je op een horloge klikt, dan ga je naar de productpagina ervan.Over LORD Timepieces

Het merk verkoopt supermooie horloges voor zowel mannen als vrouwen. Alle horloges hebben gratis verzending, en daarna 2 jaar garantie. Ze zijn waterdicht zodat je ermee in de regen kunt fietsen. Of je met zo'n horloge ook kunt zwemmen? Nee, dat niet, maar dat zou ik sowieso niet zo snel doen met een horloge, haha! Oké, mijn oude horloge heeft weleens per ongeluk zwemles gehad, maar dat heeft hij overleefd.

Je vindt hem hier voor €83,-. Ik droeg mijn roze horloge laatst nog bij mijn roze adidas shirt, waar ik een artikel over schreef. Ook vind je dit horloge terug in een wishlist artikel met alleen maar roze items. En: in mijn laatste fashion inspiratie artikel, vind je een mooi roségoud horloge van Cluse. Maarja, die is duurder én daarvoor heb je batterijen nodig. Dan ga ik toch liever voor een horloge dat uit zichzelf oplaadt zoals de roségouden versie van LORD Timepieces.

UPDATE: ik heb een kortingscode geregeld! Met de code 'HASHTAGEVA' krijg je 10% korting als je een horloge koopt. Zo kost de mijne nu nog maar €74,70 en het roségouden horloge is bijvoorbeeld nog maar €69,30 in plaats van €77,-. En dat voor een horloge dat zichzelf opwindt!

16 reacties:

 1. Oh echt een prachtig horloge! En wat zijn de foto's gaaf geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kleurtje! Mooie foto's ook Eva :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze kleur is weer eens wat anders dan de kleuren die je het meest ziet bij horloges :) En dankjewel!

   Verwijderen
 3. Wat grappig dat concept van het zelfopwind-horloge, dat kende ik nog helemaal niet. Het pastel roze kleurtje is echt mooi en past ook super bij rose goud <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende het eerst dus ook niet. Maar ik vind het echt handig! En inderdaad, die combinatie is gewoon geweldig :)

   Verwijderen
 4. Mooie foto's heb je gemaakt! Leuk om te zien dat je er zo blij mee bent, veel draagplezier nog! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! En ik vind het een mooie prijs voor zo'n horloge! Ik ga binnenkort zeker even een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's van dit fijne horloge. Veel plezier ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw super gorgeous horloge! je foto's zijn ook geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen