vrijdag 7 april 2017

Interieur inspiratie | lente fotobehang!


Naast het feit dat de lente de perfecte tijd is voor de grote schoonmaak, is het ook een goed moment om je interieur te veranderen. Hoewel het enige dat ik op dit moment anders kan inrichten m'n eigen slaapkamer is, kan ik niet wachten totdat ik later mijn eigen huis kan inrichten. Ik bedoel, hoe leuk is het interieur op deze foto?! Ik vind dat wandje met plantenbehang zó leuk. De kussens op de bank laten de groene kleur daarvan weer een beetje terugkomen, wat er in z'n geheel vrolijk en lenteachtig uitziet.

Zulke subtiele aanpassingen zoals nieuwe kussens op je bank doen al wonderen. Wil je je huis er echt even anders laten uitzien? Dan is fotobehang de beste oplossing! Iets subtieler kan ook: er zijn namelijk genoeg leuke prints op canvas te koop. Dat is wat minder 'definitief' dan behang én dan kun je lekker afwisselen. Ook één strook met behang kan een superleuk idee zijn als je niet té veel drukte in je kamer wilt.


Wat ik merkte bij het maken van dit artikel, is dat ik simpele prints voor op je muur het leukst vind. Gecombineerd met meubelen in dezelfde kleur ziet dat er heel gaaf uit.


Hoe leuk is die muur? Hoewel misschien ook voor elkaar zou kunnen krijgen met fotobehang, gaat het hier om het schilderij. Met die muur is dat een heel mooie combinatie, vind ik! Wat ook kan: behang met bakstenen. Alsof je een mooie bakstenen muur hebt in je woonkamer. Niet zoals op deze foto, maar gewoon alsof je je muur van die donkerrode bakstenen hebt gemaakt.


En dan dit leuke printje. Alweer simpel, maar niet minder leuk. Zie je hoe het ook hier weer kleur toevoegt aan deze slaapkamer? Het bed, de kussens en het dekbed zijn grijs, het tafeltje en de lamp zijn zwart. Klinkt saai, maar door de gekleurde muur is het opeens heel anders.Het hele jaar door de lente in je huis? Het kan allemaal, haha. Zo'n mooie bloemenprint als dit ziet er heel artistiek uit en geeft lekker veel kleur aan je interieur. Zoals je ziet is dit wel de drukste print. Je kunt er dus voor kiezen om een deel van je muur wit te laten, of om de rest van de kamer simpel te houden.

Alle foto's komen van PIXERS. Daar verkopen ze het leukste fotobehang. Er is zoveel keuze, niet normaal. Maar ik moet nog even (oké, heel lang) wachten totdat ik een eigen huis heb dat ik lekker helemaal ga behangen waar ik ook van die leuke, subtiele wandjes ga maken zoals op de eerste foto. En misschien moet jij ook nog heel lang wachten - tenzij je je ouders overhaalt (mama, mag onze woonkamer een tropisch behang krijgen?) of tenzij je (een deel van) je eigen slaapkamer mag behangen. Geen decoratie meer nodig, want je hebt dan gewoon al een supermooie statement wall. Maar goed. Tot die tijd kun je ook nog even kijken bij hun laptop stickers, want daarvan hebben ze er ook genoeg en daar heb je op dit moment misschien al wél iets aan. Oh, even een tip: ze verkopen dus superleuke stickers met frambozen erop, voor op je laptop. Hé, dat rijmt! Heb je straks een muur met frambozenbehang én dan matcht je laptop ook nog eens.


€ In samenwerking met PIXERS

7 reacties:

 1. Oh dat laatste behang vind ik echt de max! En het eerste is ook leuk. Zo vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tweede kamer vind ik echt de mooiste met die combinatie van dat behang!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die vind ik ook heel leuk! Het is zo simpel, maar het maakt zo'n groot verschil. En roze is natuurlijk altijd goed :)

   Verwijderen
 3. Heel gaaf! Ik hoop altijd dat mijn kamer er zo uit ziet, maar nee haha. Die derde foto van boven is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave inspiratie ! Heel verschillend allemaal, maar wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen