maandag 3 april 2017

Mijn 4 favoriete kettingen van dit moment & bloesem, yay!


Mijn collectie kettingen wordt echt steeds groter. Nog steeds heeft roségoud de voorkeur, en daarna goud. Toch draag ik de laatste tijd wel weer zilveren kettinkjes. En dan de chokers: daar heb ik er inmiddels ook al 3 van. Benieuwd welke kettingen dit favorieten artikel hebben gehaald?

Geometrische kat ketting

Stipt op nummer één: deze gouden ketting met een geometrische kat. Klinkt al cool he? Dat is 'ie ook. Ik heb er ook heel veel complimenten over gekregen toen ik 'm droeg. En misschien kennen jullie 'm al, want ik droeg de ketting bij deze outfit. Hij komt bij Wandergarden vandaan.


Roségouden statement ketting

Oké, deze ketting is misschien niet echt zo groot als een statement ketting, maar duidelijk groter dan de subtiele en minimalistische kettinkjes die ik normaal gesproken draag. Toch is hij vrij simpel. Ik kocht deze ketting eigenlijk voor Kerst, maar ik draag hem de hele herfst en winter. Voor de zomer vind ik hem wat minder geschikt op een of andere manier.

Deze ketting komt van de oude collectie van H&M 


Gouden luipaard kettinkje

Deze draag ik de laatste tijd wat minder vaak, maar hij blijft een favoriet! Hij is redelijk klein en dus past het bij een minimalistische stijl. Ik kreeg hem van de webshop IkBenSieraden, waar ze hem inmiddels alleen nog maar in het zilver hebben. Hier vind je het artikel dat ik erover schreef. Wat een oud artikel alweer, haha. Later schreef ik nog eens over andere sieraden van die webshop.

Roségouden hartslag kettinkje

Deze kreeg ik voor m'n verjaardag, van mijn moeder. Deze draag ik de laatste tijd héél vaak. Hij komt van een leuk sieradenwinkeltje in Culemborg, maar ik heb geen idee meer hoe het heette. Anyway, ik ben heel blij met dit kettinkje!


En nog even wat extra foto's van de bloesemboom in onze tuin! Ik word hier echt zó vrolijk van. Voor de foto's had ik wat bloesem geplukt - oké, ik stond wankelend op een trap aan de takken te trekken. Alles voor de foto's zullen we maar zeggen - en ik had de bloesemtakken op de grond gelegd. De kettinkjes hing ik één voor één aan een plantje, waar ik de bloesemtakken dus naast had gelegd. Op die manier kon ik foto's maken van de kettinkjes, met een mooie roze achtergrond. Het was echt lekker warm op de dag waarop ik de foto's maakte. Door de wind was het af en toe lastig om de kettinkjes op de foto te krijgen, maar zoals je ziet is het gelukt :) Ik ben trouwens wel blij dat m'n camera (Canon 700D) een uitklapbaar en draaibaar schermpje heeft, anders was het een beetje - heel erg - onmogelijk geweest. Of ik had op de grond moeten gaan liggen natuurlijk.

Worden jullie ook zo vrolijk van de lente en van de bloesem?

Fijne maandag!

20 reacties:

 1. Bloesem ketting, op zo'n manier heb ik de ketting nooit bekeken. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik vind ze zelf ook zó leuk geworden, om eerlijk te zijn :)

   Verwijderen
 3. Dat hartslag kettinkje heb ik al vaak voorbij zien komen om Pinterest, hij is echt zo ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je foto's zijn echt te leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wauw wat een prachtige foto's! En hoe leuk zijn ál deze kettinkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie kettingen en foto's! �� Roségoud is zo mooi, ookal draag ik zelf bijna altijd zilver.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind zilver soms te 'koel', maar draag het soms wel en ik heb ook genoeg zilveren kettinkjes :)

   Verwijderen
 7. wauw wat een mooie foto's zeg! ik vind Rosegoud prachtig maar ik draag het 0,0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Je zou echt vaker roségoud moeten dragen, het is inderdaad zo'n mooie kleur!

   Verwijderen
 8. Jaaa die eerste is super tof! Ik zag hem al op Aliexpress voorbij komen ook. Ga hem kopen denk ik :) En die tweede van de H&M is ook super tof! Zou ik zelf ook dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ik hoop voor je dat je een betrouwbare verkoper uitzoekt :) Ik zie namelijk geen verkopers van die ketting, die veel sterren of veel bestellingen hebben! Daarom zou ik 'm daar niet zo snel bestellen. Maar ik snap je ;)

   Verwijderen
 9. Die ketting met de geometrische kat is zo mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen