dinsdag 11 april 2017

Gezelligheid in Utrecht | Outfit met m'n roze Adidas shirt


Vorige week zondag ging ik met een vriendin naar Utrecht om te winkelen. Natuurlijk sleepte ik m'n camera mee - dat doe ik meestal als ik naar een stad ga. We waren er vroeg en hadden dus genoeg tijd om outfitfoto's te maken van m'n nieuwe shirt. Kijk je mee?

De outfit: m'n nieuwe roze Adidas shirt

In m'n wishlist met alleen maar roze items, liet ik 'm al zien: dit leuke roze shirt! Ik zei toen al dat het eigenlijk een shirt is van de mannenafdeling, maar dat hield me niet tegen om hem te kopen. Ik kocht maat S en draag het shirt altijd in m'n broek, omdat hij nog steeds groot is. Ik was eigenlijk ook niet van plan om hem op een andere manier te gaan dragen, dus dat kwam goed uit.


M'n nieuwe horloge!

Nog iets nieuws in dit artikel, namelijk mijn horloge van Lord Timepieces die ik kreeg van Alexandra. Ik vind 'm echt zo leuk. en draag hem iedere dag, behalve als ik ga werken. De roze kleur is net iets anders dan al mijn roze kleding, maar het staat alsnog heel leuk. Het enige truitje waar ik 'm niet graag bij draag, is deze. Bij die trui draag ik m'n horloge over mijn mouw heen en dan staat het toch minder leuk. Verder draag ik hem overal bij! Een artikel over alleen het horloge kun je nog op m'n blog verwachten.

P.S. Inmiddels heb ik een kortingscode geregeld! Met de code HASHTAGEVA krijg je 10% korting. Hierdoor is hun goedkoopste horloge geen £65, maar £58.50. Het wordt ook niet meer dan dat, want ze verzenden gratis, wereldwijd!


Dit zijn dus die Adidas superstars met zilveren glitters, waar ik het vaak over heb op m'n blog. Nu lijkt het alsof er totaal geen glitter op zit, maar bekijk dit filmpje maar eens op instagram. Jup, dat zijn dezelfde. Als ik in het zonlicht sta, in de zon fiets, als er een lichtstraal op valt, dan glinsteren m'n schoenen. Daar word ik altijd zo vrolijk van :)

Van dit soort gezellige plekjes houd ik nou echt. Sowieso vind ik het altijd leuk om foto's te maken in een stad, maar al helemaal als het dit soort leuke plekjes zijn. Als je trouwens ook eens naar Utrecht wilt: ga dan wanneer de Swan Market er weer is. Hier vind je de data ervan. De eerstvolgende keer is al op 28 mei, van 11:00 tot 17:00.

Je vindt het shirt hier bij Snipes. Ze verkopen dit shirt ook gewoon hier bij Zalando, waar je gratis verzending hebt. Inmiddels kost het shirt daar nog minder en heb je hem al voor €20,95 in huis! Ook dit roze shirt - ook van Adidas - vind je nu in de sale.

Morgen lees je meer, want dit artikel zou anders te lang worden. Vooral qua foto's. We maakten namelijk nogal wat grappige dingen mee deze dag, die ik natuurlijk ook met jullie wil delen. Wat je o.a. kunt verwachten: de foto's die ik nooit in een outfit artikel zou zetten & hoe we uitgelachen werden in de trein ;)

14 reacties:

 1. Dat shirt is echt heel erg leuk! Mooie foto's ook weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie fotos! Ik was afgelopen zaterdag in Utrecht, een mooie stad. Erg leuke basic outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De stad is inderdaad heel mooi! En er zijn genoeg leuke winkels. Een perfecte combinatie voor foto's maken & winkelen dus.

   Verwijderen
 3. Heel leuk shirtje! Echt zo'n perfecte roze kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je shirt is echt zo leuk nu wil ik hem ook hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen! Roze is helemaal in deze lente en met dit shirt kun je alle kanten op. Ik heb even de link naar het shirt onderaan het artikel gezet voor je :)

   Verwijderen
 5. Het shirt staat mooi bij de blosjes op je wangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zulke shirtjes vind ik altijd heel leuk. Ze combineren ook makkelijk. En die kleur vind ik ook al geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke outfit! Zulke shirtjes zijn altijd leuk, ze zitten lekker en ze hebben altijd zulke mooie kleurtjes! :) Ik vind je jeans trouwens ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben helemaal vergeten om iets over m'n broek te zeggen in het artikel, haha. Hij komt van de Bershka! Ik zal zometeen ook even het artikel aanpassen :)

   Verwijderen
 8. Wat een leuk shirtje zeg, staat je goed! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen