maandag 1 mei 2017

Outfit | Adidas crop top & m'n pantalon van Lofty Manner (in Rome)


Het werd écht weer tijd voor een nieuwe outfit op mijn blog. Deze stond al een tijdje ingepland. Ik hoop dat er de komende tijd meer outfits op m'n blog zullen komen, want met de zomer in zicht wordt het maken van outfitfoto's alleen maar makkelijker. Dan kan ik mijn zomerkleding weer uit de kast halen en hoef niet meer een week te wachten met foto's maken doordat het regent. Anyways: daar hadden we in Rome geen last van! Je hebt natuurlijk al meerdere posts over Rome voorbij zien komen, en ook deze outfit hadden we op de foto gezet toen we in Rome waren. Kijk je mee?

Ja - deze eerste foto is echt zo'n spontane foto. Bij de rest was het wél de bedoeling dat het outfitfoto's werden. Oh, en mocht je meer over deze dag in Rome willen lezen: hier vind je alle posts over reizen en hier vind je het artikel over dag 6 in Rome. Dat was dus de dag waarop we deze outfit op de foto zetten.


Ik kan niet wachten totdat ik dit soort zomerse topjes ook weer in Nederland aan kan. Ik vind het altijd zo fijn om zonder jas rond te lopen in de warmte van de zon. In Rome was het perfect weer. Heel warm, maar ook zeker niet te warm. Oké, met mijn zachte, warme roze trui van Zara én mijn lentejas was het vrij warm. Te warm zelfs. Vandaar dat ik, toen ik die combinatie droeg, mijn jas in m'n tas had gepropt. En vervolgens als een schildpad door Rome liep.Pantalon van Lofty Manner

Ik combineerde mijn topje met mijn zwarte pantalon van Loftymanner. Die is trouwens (helaas!) heel erg aan het verslijten. Hij is van zo'n aparte stof gemaakt en ik zou niet zo snel meer zoiets kopen. Of je moet er gewoon heel voorzichtig mee zijn. Niet op stoeprandjes gaan zitten (dat schuurt en dan verslijt hij) en ook niet aan doen als je lang moet zitten. En wat doe ik? Ik doe 'm naar school aan (lekker lang zitten op je stoel, da's goed voor je pantalon) én ik ga ermee op gevaarlijk hoge randjes zitten. Geeft hetzelfde effect als die schurende stoeprandjes. Nouja, ik heb weer een excuus om nóg een pantalon te kopen. En deze keer van een ander stofje.


En dit is m'n nieuwste choker :)

Ik hoop héél erg dat het binnenkort weer wat warmer wordt. Ik heb namelijk nog wel redelijk veel zomeroutfits die ik nog op mijn blog wil laten zien. Over zomeroutfits gesproken: herinner je je nog dat dit shirtje van Adidas al eens eerder in een outfitpost te zien was? Dan moet je m'n blog echt al lang volgen, haha.

Ook leuk om te lezen:


Ja, dat is een hele lijst met artikelen! Allemaal met dezelfde pantalon óf met een adidas shirtje. Of gewoon omdat de foto's ook in Rome zijn gemaakt. Nu je misschien toch nog meivakantie hebt, heb je vast wel tijd om nog een paar artikelen te lezen, haha. Zelf heb ik nog een weekje vakantie. Morgen spreek ik af met een vriendin (en gaan we o.a. foto's maken) en woensdag ga ik weer werken. Verder wordt het gewoon weer een chill weekje :)

Fijne maandag!

4 reacties: