maandag 15 mei 2017

Mijn nieuwe doorzichtige shirt met bloemenborduursel | Twee trends gecombineerd


Misschien is het jullie al opgevallen: de doorzichtige tops zijn in de mode. Voor het schrijven van dit artikel kwam ik er al meerdere tegen op andere fashion blogs. Ook alles met bloemen, en dan vooral geborduurde bloemen, is op dit moment helemaal in. Verder is het een outfit met alleen maar nieuwe items: zowel mijn broek van Zara als mijn doorzichtige topje van Tally Weijl is nieuw. Die laat ik natuurlijk graag aan jullie zien.

Mijn nieuwe doorzichtige top

Ik ben hier zó blij mee. Ik was niet per se op zoek naar een doorzichtig shirt, maar wél naar iets met een bloemenborduursel erop. Ik was nog geen shirt met geborduurde bloemen tegengekomen, maar toen kwam ik deze tegen. Twee trends van nu worden gecombineerd in één shirt. Hoe leuk? Er hing nog maar één maat (XS) en die zou ik normaal gesproken niet eens passen, maar blijkbaar was dit de goede maat. Dit doorschijnende shirt kocht ik bij Tally Weijl. Meestal noemen ze dit soort dingen ook wel 'mesh shirts', dus je vindt hem op hun website als je mesh intypt in de zoekbalk. Of je klikt gewoon hier. Weet iemand trouwens hoe je Tally Weijl uitspreekt?


De crop top die ik onder m'n doorschijnende shirt draag

Oké, ik moet iets bekennen: zie je de zwarte crop top die ik onder dit doorzichtige shirt aan heb? Nee Eva, die zie ik niet, logisch toch. Nou, die heeft dus meer dan een jaar in m'n kast gelegen. En niet omdat het vaak te koud was hiervoor. Maar omdat ik deze crop top achteraf gezien toch wel heel kort vond. En dat is hij nog steeds. En inmiddels komt het wel mooi uit dat ik dit topje nog had, want anders had ik niks wat ik kan dragen onder dit transparante shirtje. Wel toevallig dat deze ook van Tally Weijl komt.Highwaisted broek van Zara

Deze broek heb ik gekocht bij Zara. Ik stond echt met zo'n 6 verschillende broeken in de rij bij de paskamers. En die rij duurde lang. Daar stond ik dan met al die broeken, haha. Ik heb o.a. een paar broeken gepast met geborduurde bloemen erop, want tja; overal zie je die trend met bloemen. Uiteindelijk kocht ik deze héél erg highwaisted broek. Wel zonder bloemen, maar niet minder leuk! Ik ben er ontzettend blij mee, en wat ook fijn is, is dat deze broek op zich al je outfit afmaakt. Deze broek en de broeken mét bloemen vind je bij Zara.

Tot nu toe kocht ik altijd de goedkope broeken van Only. Die zitten erg fijn en daar ben ik ook nog steeds tevreden mee. Toch ben ik nu van plan om meer broeken zoals deze te kopen, want broeken die nét wat specialer zijn, vind ik bij anderen ook altijd mooi staan.


Hierna liepen we nog even door de tuin die hierachter was. Het was zulk fijn weer! Eerst leek het alsof het die dag ging regenen, maar het was lekker zonnig toen we foto's gingen maken. Ohja, de opmerking van m'n moeder toen ze alle outfitfoto's zag: zo, dode Buksus op de achtergrond? Ja, die planten rechts op de foto zijn nogal... afgestorven. En dat terwijl hier wel een hele tuin bijhoort. Die overigens wel goed verzorgd is.

Nog meer transparante tops?

Ja, er komt een artikel aan met heel veel inspiratie voor dit soort doorzichtige shirtjes. Zo'n (zwart) shirtje van mesh moet je namelijk écht in je kast hebben hangen. Het artikel is nog niet af, maar ik beloof je alvast dat je na het lezen ervan veel gave items erbij hebt gekregen op je wishlist. En ze hebben ook allemaal geborduurde bloemen. Ook goedkope varianten hiervan zal ik je laten zien, want zo goedkoop is deze top niet. Hier betaalde ik namelijk €19,99 voor. Maar ik had het ervoor over, want ik zal hem ook vaak gaan dragen.

Wat vind jij van deze trend? Heb je zelf al een zwarte mesh top? Of misschien een ander leuk kleurtje?

18 reacties:

 1. Heel leuk gecombineerd, die crop top en dat doorzichtige t-shirtje!
  Die broek staat je ook goed, ik hou van high waisted :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Dat shirt is echt heel erg mooi! Ik wil ook heel graag een shirt met van die bloemen erop, vind het echt een geweldige trend. Leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dan denk ik dat je het artikel dat binnenkort online komt ook leuk gaat vinden, want dan laat ik wat webshops zien die ook dit soort dingen verkopen :)

   Verwijderen
 3. Het staat je zo leuk! Ik ben ook al echt een poos op zoek naar iets met geborduurde roosjes er op maar ben nog niks tofs tegengekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Je komt vast wel iets tegen, en anders bestel je toch gewoon iets online? Binnenkort komt er een inspiratie artikel op m'n blog en dan vind je vast wel iets leuks :)

   Verwijderen
 4. Echt een leuke look! Vooral de vogel bij de bloemen op het shirtje vind ik erg mooi, meestal zijn het inderdaad alleen bloemen die erop geborduurd zijn. Ik vind de trend zelf ook erg leuk en wil nog een transparant shirtje aanschaffen deze zomer :) Ben ook echt benieuwd naar het artikel met de verschillende transparante tops! Misschien vind ik er wel eentje tussen om te bestellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet zéker dat je dan wel minstens 5 shirtjes vind om te bestellen. Ik ga het namelijk ook over hele goedkope websites hebben :)

   Verwijderen
 5. Hele mooie top, tof die croptop eronder en je jeans!

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk shirtje! mesh vind ik echt een gave trend! en hij is ook gewoon heel tof met die patches erop! Hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk gecombineerd, staat je goed! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah zeker leuk opgelost zo met die crop top ja!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa hè? Omdat hij redelijk kort is, doe ik hem verder toch niet aan ;)

   Verwijderen