vrijdag 19 mei 2017

Deze (fashion) items wil je hebben | As seen on blogs #1


Dit is hem dan: het eerste artikel van de nieuwe serie op mijn blog. Ik laat je in deze serie steeds een paar (fashion) items zien die ik de afgelopen tijd op blogs ben tegengekomen. En natuurlijk vertel ik je waar je deze kleding en andere items allemaal kunt vinden én laat ik je wat look-a-likes zien.Off-shoulder top // Carmen Mattijssen

Een tijdje terug vond ik een superleuke off-shoulder top op de blog van Carmen Mattijssen. Zelf ben ik nog op zoek naar een leuke, betaalbaar off-shoulder shirt, en deze viel me meteen op. En het handigste? Hij is gewoon te koop bij Zalando, en je kunt de top hier vinden. Voor zo'n mooie top is hij nog goedkoop ook.

Marmeren tafel action

Marmeren tafeltje Action // Graciously

Dan nog een héle fijne tip, die ik tegenkwam op de blog Graciously van Anke. En ja: ik wil nog steeds dit (goedkope!) marmeren tafeltje hebben. Want alles van marmer is leuk. En zeker als het gaat om marmeren accessoires voor in je interieur. Die trend, samen met de koper trend, spreekt me nog steeds heel erg aan. Voor dit tafeltje betaal je €4,98 bij de Action.


Roze hakken // Little Luna

Ik moet alvast één ding bekennen: ik kan niet op hakken lopen. Maar altijd als ik dan weer leuke hakken tegenkom, dan heb ik toch het idee dat ik ooit op hakken wil leren lopen. En dat had ik ook toen ik deze roze hakken zag, wauw! Marienke van de blog Little Luna stylde deze mooie roze hakken met een schattige cactus blouse, hoe leuk?


Marienke heeft de schoenen gekocht bij Axischoen. Jammer genoeg is daarvan geen webshop beschikbaar waar je de schoenen online kunt bestellen. Daarom heb ik wat vergelijkbare schoenen voor je opgezocht. Qua vorm lijken ze er niet per se op, maar het idee is hetzelfde :) Deze roze schoenen vind je hier en hier. En oké, vooral voor die eerste schoen geef ik toe: daar zul je wel even voor moeten sparen. Maar dan heb je ook wat! Zet deze schoen maar snel op je wishlist, zou ik zeggen.


Metalen frame bril van Ace and Tate // Glow of Beauty

Als laatste vond ik deze bril van Ace and Tate. Met de gouden, metalen frame, is hij vergelijkbaar met Dean View van Polette. Hij is alleen net wat kleiner. Ik vond hem op de blog van Anniek: Glow of beauty. Het is het model Neil, en de kleur is Satin Gold. Je vind hem hier in de webshop van Ace and Tate. En de gouden Dean van Polette vind je trouwens hier.

Zelf ook een artikel over een leuk fashion item geschreven?

Yay! Leuk dat je zelf ook iets op m'n blog wilt laten zien. Je kunt me altijd mailen. Voor de komende artikelen ben ik natuurlijk ook weer op zoek naar items die het waard zijn om op mijn blog te laten zien. Van kleding tot accessoires, tassen of schoenen, alles kan. En zoals je zag: ook andere trendy items zoals een marmeren tafeltje, laat ik graag op m'n blog zien. Zolang het maar interessant blijft voor mijn lezers. Alles van dit artikel heb ik trouwens zelf opgezocht op blogs, en natuurlijk wel gevraagd of ik de foto's mocht gebruiken.

Dat was hem dan, het eerste artikel van deze serie met dingen die ik op blogs zag. Vorige week vrijdag startte er ook al een andere serie: lifehacks on friday. Hoewel het vandaag ook vrijdag is, komt die serie niet wekelijks online. Per artikel laat ik je namelijk meerdere lifehacks zien, en dan zou de serie zo afgelopen zijn als ik hem wekelijks op mijn blog zou plaatsen. Dit betekent dat ik natuurlijk wel altijd hele handige tips ga geven, waar je echt iets aan hebt.

Welk item uit dit artikel komt op jouw wishlist?

12 reacties:

 1. Dat marmeren tafeltje!!! Die wil ik nu echt hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk idee dit! Als ik ooit zo'n leuke must-have heb zal ik hem zeker delen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een leuk artikel heb je weer gemaakt Eva!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikel! Dat tafeltje is zo tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke post! De off sholder top is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke blogpost! Ik hou echt van off shoulder tops!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik vind ze ook leuk, maar moet er wel nog een gaan kopen haha.

   Verwijderen