woensdag 24 mei 2017

Mei | Wat houdt me bezig? Mijlpalen, kortsluiting door Action speakers & winactie


Nu het dagelijks warmer is, lijkt het net alsof ik al bijna zomervakantie heb. Dat is natuurlijk nog lang niet zo. Wel zitten we al bijna weer in juni, wat betekent dat het tijd is om de vraag te beantwoorden: wat hield (en houdt) me bezig in mei? Nou, best veel kan ik je zeggen. Maar ik ga het kort houden. Mijn update van vorige maand vind je hier.

De nieuwe ideeën en onderwerpen voor mijn blog

Laatst deelde ik de nieuwe ideeën en  onderwerpen voor mijn blog met jullie. Ik kreeg daar superleuke en lieve reacties op, dankjewel! Inmiddels ben ik er een tijdje mee bezig, en ik vind bloggen over deze onderwerpen blijkbaar nog leuker dan ik dacht. En een positieve, persoonlijke fashion blog, dat klinkt goed, toch? Dat rijmt ook nog eens, dus op die vraag móét je wel - ja - zeggen.

Instagram winactie

Heb je mijn winactie al gezien? Via mijn instagram account (@evavandenb) kun je meedoen om een superleuke ketting te winnen. Voor als je eroverheen gelezen hebt: als je wint, dan krijg je nog de keuze of je de ketting in het goud of zilver ontvangt.

Even kort iets over het Songfestival

Overal hoorde ik dat degene uit Portugal voor zwerver werd uitgemaakt. Nou, ikzelf vind het een terechte winnaar. Ook al paste het niet bij de andere liedjes van het Songfestival. Dat hoeft niet uit te maken, toch? Het liedje klinkt zó mooi. Zeker in de taal waarin hij zingt. Wie is het met me eens?

Kortsluiting door m'n speakers van de Action

Ik krijg meteen weer zin om dat songfestival liedje te luisteren, maar dat gaat dus niet. Laatst was er kortsluiting bij ons thuis, en niemand wist waarom. De stroom werd weer aangezet, en toen weer uitgezet. En toen kwam het: het leek wel alsof er een klein vuurwerkje ontplofte. Vanuit m'n ooghoek leek dat ook zo, en je hoorde het ook. Nou, dat was m'n speaker dus. Geen bluetooth speaker / box van de Action, maar zo'n set speakers voor je computer die ze daar ook verkopen. Laat ze in ieder geval nooit 100x achter je bureau vallen. En als er na het vallen, rammelende onderdeeltjes in je speakers zitten, dan kun je het wel helemáál vergeten. En als je dan niets doet? Dan krijg je dus kortsluiting en vuurwerk enzo. Nu hoor je ze niet te laten vallen, maar de kwaliteit van Action speakers is natuurlijk niet per se goed. Het geluid was overigens ook niet zo mooi.

Zonnig weer!

Ik probeer echt te genieten van het zonnige weer. Ik vind het zo zonde als ik de hele dag binnen heb gezeten terwijl de zon scheen. Dat is echt iets waar ik een groot deel van het jaar op gewacht, waarom zit ik dan binnen? Nu kan ik moeilijk met m'n laptop die ik niet heb buiten gaan zitten, maar buiten huiswerk maken lijkt me nog niet zo'n slecht idee.

Ik bereikte enorm veel mijlpalen de afgelopen tijd

En ik weet zeker dat dit door the Law of Attraction komt. Noem me gek, maar sinds ik daarmee bezig ben, komt alles op z'n plaats. En daar schreef ik laatst over. In een later artikel dan waar ik net naar linkte, vertelde ik 6 grote dingen die ik heb bereikt door de Law of Attraction.

Zo'n maandelijks artikel als dit vind ik zo fijn eigenlijk. Hier kan ik gewoon alles in kwijt. Zo hoef ik niet over elk ding dat ik meemaak (en wil delen) een heel nieuw artikel te maken. Dan zou m'n blog overspoeld worden met persoonlijke artikelen. En om nou in een heel nieuw artikel te vermelden dat ik het fijn vind dat de zon weer schijnt? Nee, dat is ook een beetje te veel van het goede. Hoewel ik dus wel mijn mijlpalen & nieuwe onderwerpen voor m'n blog in een nieuw artikel heb gedeeld, maar dat is een ander verhaal.

4 reacties:

 1. Heerijk hé dat zonnige weer! Ik kan vaak de verleiding niet weerstaan en ga dna ook met m'n huiswerk buiten zitten!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt heerlijk weer! En ik krijg nu zoveel zin in de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm technologie van de Action vertrouw ik ook nooit helemaal!
  En zo zalig he dat weer, alleen jammer dat ik nu blok heb :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook zo veel vrolijker door dit weer!

  BeantwoordenVerwijderen