maandag 5 juni 2017

10 Dingen die ik niet snap (en jij waarschijnlijk ook niet)


Er zijn zo ontzettend veel dingen die ik gewoon echt niet begrijp. Ik bespaar je een artikel met ál mijn dingen die ik niet snap, want dat zouden echt te veel dingen zijn. In vergelijking met dat, is dit slechts een voorproefje, haha! Wel beloof ik je alvast een deel 2.

Deze dingen snap ik dus écht niet...

 • Waarom mensen in dit soort lijstjes altijd zeggen dat ze niet snappen dat een pizzadoos niet rond is. Wéét je hoe onhandig dat zou zijn om te produceren?! Daarnaast zijn dozen sowieso bijna altijd vierkant, dus wat mij betreft mag dit zo blijven.
 • Dat ik me niet eerder ben gaan verdiepen in The Law Of Attraction. Want man, wat heeft dat me veel opgeleverd. En inmiddels zou ik bijna een tweede lijstje met mijlpalen kunnen gaan schrijven, maar daar wacht ik nog wel even mee, haha.
 • En het feit dat die Law of Attraction dus echt werkt. Hoe kan dat?!
 • Dat bloggers niet open zijn over hoeveel ze verdienen. Zo wordt het voor anderen ook nooit duidelijk wat een mooi bedrag is om te vragen voor een advertorial. Sommigen zijn er wel open over, dat is dan wel weer fijn :)
 • Dat die mensen in verre landen geen kwaliteit kunnen maken. Waarvoor zou je het dan maken? (binnenkort komt er een Aliexpress shoplog met goede aankopen, maar ook een miskoop)
 • Waarom het altijd zo moeilijk is om een cadeautje voor mannen te vinden. Zijn vrouwen nou zo makkelijk of verkopen ze écht geen leuke cadeaus voor mannen? Dit vroeg ik me trouwens al af vóórdat ik dat artikel schreef ;)
 • Dat er nog steeds mensen op deze aardbol rondlopen met sokken in hun sandalen. Dáááág.
 • Dat de leraren van mijn school ook allemaal toetsen vóór de toetsweek plannen. Waarom moet dat altijd op het laatste moment nog even in dat schooljaar gepropt worden?
 • Dat ik ongeveer de enige persoon ben die: niet van lezen houdt én geen series kijkt. En dat mensen dat ook nog raar vinden. Nee, ik mis dat Netflix abonnement écht niet en ik vermaak me echt wel. Met bloggen of zo.
 • Dat ik in heel Amsterdam geen één kledingstuk heb gevonden. We hadden maar 3 uur de tijd, maar we zijn wel alle mogelijke kledingwinkels in geweest. Over de combinatie A'dam en Eva: nope, dat werkt dus niet.

Tot zover mijn lijstje met dingen die ik niet begrijp. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Hebben jullie nog iets toe te voegen aan mijn lijstje?

10 reacties:

 1. Hahaha wat een geweldige lijst! Ik snap best wel veel van doe punties ook niet zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, zalig lijstje om te lezen. Ik ga me even verdiepen in die law of attraction! Dat kan ik wel wat gebruiken, een beetje extra positiviteit. Heel tof geschreven :D En die foto is leuk! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel, ik wil wel een tweede deel lezen! Ronde pizzadozen zou ik juist wel grappig vinden, maar inderdaad niet zo makkelijk om te maken hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja ik moet me ook maar eens gaan verdiepen in the law of attraction.. Ik kan ook wel wat positiviteit gebruiken! Haha voor de rest heel herkenbaar behalve dat ik wel graag boeken lees en series/films kijk��

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat er daarbij juist om dat je positiviteit gebruikt om een doel te behalen in plaats van dat je positiviteit krijgt :) Nouja, je wordt er ook wel positiever door haha. Lekker onduidelijk weer, maar ik hoop dat het in het artikel waarnaar ik link wél duidelijk is!

   Verwijderen
 5. Hahah, ik lees ook niet en volg eigenlijk ook geen serie! Soms kijk ik heeeel veel afleveringen achter elkaar, maar verder eigenlijk niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Och Eva ik snap ook nog heel veel dingen niet,en dat worden er steeds meer.Maar wel weer genoten van je 10 punten die jij niet snapt.En inderdaad mannen cadeautjes zijn ook heel moeilijk.Een cd-bon,VVV-bon,boekenbon dan zoeken ze zelf wel wat uit.Je stukjes blijven erg leuk om te lezen.Groetjes Ria van de Waardt.

  BeantwoordenVerwijderen