vrijdag 2 juni 2017

#Positiviteit | Quotes die je aan het denken zetten (+ poster review!)


Sinds mijn verjaardag heb ik deze fotolijstjes van de Hema. Ik zocht alleen nog leuke posters voor in m'n lijstjes. De fotolijstjes zelf vind je hier en hier bij Hema, maar voordat ik ergens mooie A4 posters had gevonden? Dat heeft even geduurd. Maar inmiddels heb ik ze! En ik laat ze graag aan je zien.

Posters van Liebie.nl

De perfecte posters kwam ik tegen bij Liebie. Liebie is een webshop met een ontzettend leuk assortiment met de leukste posters. Daarnaast verkopen ze nog kaartjes, stickers, papieren zakjes, labels en woonaccessoires. De A4 posters passen perfect in mijn lijstjes.

De free your mind poster vind je in de webshop voor €4,95. De poster met hoge hakken kost hetzelfde. Een mooi prijsje voor mooie posters dus! Bestel je voor 21:00? Dan heb je de posters de volgende dag in huis. Om te voorkomen dat de posters kreukelen, wordt er bij de verzending karton achter gedaan. Handig!

Inspirerende quotes voor op een gepersonaliseerde poster

Dit artikel was natuurlijk niet af zonder een paar leuke, inspirerende quotes te laten zien. De quotes hebben allemaal een beetje met elkaar te maken: het gaan vooral over werk & gelukkig worden van het wel of niet werken.

We don't buy things with money.
We buy things with hours from our lives

Hier moest ik écht even over nadenken. Maar het betekent eigenlijk dat je bij alles wat je koopt na moet denken of het het waard is: je hebt voor een x bedrag een x aantal uur moeten werken. Je moet dus nadenken of dat wat je wilt kopen het x aantal uur waard is. En aangezien je niet oneindig veel tijd hebt, kun je ook niet oneindig veel geld blijven uitgeven. Altijd alles maar kopen is dus eigenlijk letterlijk zonde van je leven.

Hard work beats talent
Oftewel: als je geen talent hebt, betekent dat niet dat je moet opgeven. Alles kun je leren, alles kun je doen, als je er maar hard genoeg voor werkt. Talent helpt je natuurlijk wel, maar als je iets écht graag wilt, dan is alles mogelijk. Deze quote kwam ik laatst tegen op de blog van Anouk. Ze schreef er een heel artikel over!

Do it with passion or not at all
Ik weet niet meer precies waar ik het gelezen of gehoord heb, maar ergens werd het volgende gezegd: als jij elke dag tegen je taken opziet, bekijk dan of je het wel wilt doen. Stel dat je - oké, ik kan het me niet voorstellen - elke keer geen zin hebt om een artikel voor je blog te schrijven. Dan kun je maar beter stoppen en die tijd gebruiken voor iets wat je écht leuk vindt om te doen. Maar in het geval dat je het niet leuk vindt om naar de sportschool te gaan, dan moet je gewoon doorzetten, haha.

Don't stop until you're proud
Dit vond ik wel een mooie quote om mee af te sluiten. Dit motto heb ik zelf ook altijd. De quote doet me wel denken aan perfectionisme, maar het gaat er natuurlijk ook om dat je niet zomaar moet opgeven.

Je eigen tekst op een poster

Wist je dat je bij Liebie ook gepersonaliseerde posters kunt kopen? Via de website koop je de custom made poster, en dan zet je je zelfbedachte quote in het opmerkingenveld. Deze wordt dan voor je op een poster gemaakt. Zo heb je een originele poster met je eigen tekst, hoe leuk is dat? Mijn poster met tekst is trouwens gewoon zo in de webshop te vinden, maar je kunt het dus ook zelf bedenken. Je krijgt dan wel een ander (vrolijker!) lettertype :)

Wat is jullie favoriete quote?

*In samenwerking met Liebie.nl

2 reacties:

  1. Zo leuk! Vooral de quote: Don't stop until you're proud vind ik vooral enorm inspirerend :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat top zeg! Hele mooie quotes, en prachtige posters zeg. Ik ga de webshop zeker eens even bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen