donderdag 8 juni 2017

Kanten topje voor de zomer | outfit


Dit kanten topje van H&M heb ik eigenlijk al redelijk lang. Toch raak ik er niet op uitgekeken, want kant blijft altijd hip. Daarnaast draag ik het liefst crop tops, dus deze combinatie is perfect! En laatst was het eindelijk warm genoeg om dit topje aan te trekken. Kijk je mee om de hele outfit te zien?


Kanten crop top van H&M

Dit zwarte kanten topje is een tijdloos item dat niet snel uit de mode raakt. En hoe fijn is het als je kunt zeggen dat je een kledingstuk langer draagt dan een bepaalde tijd, omdat je het daarna niet meer leuk vindt? Dat verzacht de pijn van toen ik 'm in de sale voor €7 zag hangen en ik hem daarvoor nog voor €19,99 kocht. Tja, dat krijg je als je alles meteen koopt als het nieuw is! Toch 'durf' ik soms niet te wachten tot de sale, omdat het soms dan helemaal uitverkocht is. Dan heb je niks meer. Dan betaal ik er liever wat meer voor.

Over sale gesproken: ik ben van plan om vaker outfit inspiratie artikelen te schrijven met alleen met alleen maar items van de sale. Dus niet dit soort outfit artikelen, maar de blog posts met alleen kleding die ik heb gevonden in webshops. Met één zo'n artikel ben ik al bijna klaar. Ik vind 'm zelf zó leuk geworden! Ik ben benieuwd wat jullie ervan gaan vinden.

Bij de wehkamp verkopen ze ook leuke shirtjes met kant! Bekijk ze hier.


M'n schattige hartslag kettinkje

Heel pinterest staat er vol mee: dit soort subtiele kettinkjes. Ze zijn helemaal in en het zal je vast niet verbazen dat dit het kettinkje is dat ik op dit moment het meest draag. Naast mijn geliefde kettinkje met een geometrische kat natuurlijk. Beide kettinkjes (en meer!) vind je trouwens ook weer terug in mijn artikel over m'n favoriete kettinkjes. Dit roségouden kettinkje kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn moeder. Zo leuk! Ze wist dat ik roségoud heel mooi vind.


Jeans met gaten van ZARA

Hoe vaak heb ik al wel niet op m'n blog gezegd dat ik altijd broeken van Only koop? Vaak. Of nee. Héél vaak. Toch kocht ik deze jeans bij Zara. Ik ontken niet dat ik met 6 broeken en 3 andere items in de rij stond om te gaan passen. Maar ik heb 'm gevonden hoor, en de perfecte broek vinden, dat doe je niet snel. Hij is ultra highwaisted (voor zover dat bijvoeglijke naamwoord klopt) en zit heel fijn. Ja, dit was zeker een goede aankoop. Je zag mijn highwaisted broek van ZARA ook al in een ander outfit artikel, toen ik mijn doorzichtige topje liet zien.

Ik heb deze broek ook echt zó vaak gedragen de laatste tijd. Ik merk wel dat wanneer ik iets nieuws heb, ik de items die ik daarvoor nog geweldig vond, minder leuk ga vinden. Hebben jullie dat ook? Natuurlijk vervang je steeds kledingstukken, maar op deze manier lijken alle dingen die je langer hebt een stuk minder leuk. Maar goed, ik ben in ieder geval wel blij met álles wat ik in dit artikel draag. Nu ben ik trouwens wel benieuwd wat ik ervan vind als ik dit over een paar jaar teruglees, haha!


Voor foto's van deze outfit liepen we eerst een héle tijd door Culemborg voordat we een mooi plekje vonden. Ik kom daar eigenlijk niet zo vaak omdat er niet enorm veel winkels zitten. Er zit wél een heel leuk sieradenwinkeltje in Culemborg - Cadeau Tante heet het - en toevallig komt mijn kettinkje daar vandaan.

En binnenkort komt er nog een outfit online, want ik ga dit leuke topje bestellen bij de Only!

Dit is wel echt een van de leukste plekken waar ik foto's heb gemaakt. De planten op de achtergrond zijn zó leuk! Waar is jullie favoriete plek om foto's te maken?

8 reacties:

 1. Dat kettinkje vind ik echt héél mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die broek is zo mooi, net als dat kettinkje. En ja, ik heb dat ook met die kledingstukken. Als ik een nieuw kledingstuk heb gekocht, vind ik'oudere' kledingstukken vaak minder mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Raar is dat hè? Ook als een kledingstuk een favoriet was, zelfs dan kun je 'm minder mooi gaan vinden als je iets nieuws koopt!

   Verwijderen
 3. Wauw deze outfit is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die broek staat je supergoed! Ik hou ook van high waisted broeken, terwijl ik er vroeger helemaal niets van moest weten, haha! Dat kanten topje is ook heel leuk, zo tof dat het niet doorschijnend is, zoals vaak bij zulke dingetjes! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die kanten topjes zijn inderdaad vaak doorschijnend. Kan ook leuk zijn, maar bij deze vind ik het fijn dat het niet zo is :)

   Verwijderen