vrijdag 30 juni 2017

Wat houdt me bezig op gebied van mode? | Haar laten knippen, nieuwe bril kopen & meer


Omdat ik al een tijdje helemaal geen 'tijd' heb gehad om de trends te volgen, zijn er nogal wat dingen die me bezighouden op het gebied van mode. Ik loop natuurlijk niet helemaal achter, maar alsnog leek het me leuk om hier eens over te schrijven. Zo wordt het toch een beetje een persoonlijk artikel - wat ik eerlijk gezegd héél leuk vind om te schrijven - en zo zijn jullie weer een beetje op de hoogte van wat me bezighoudt.

M'n haar weer laten knippen

Op een of andere manier zit mijn haar zo saai. Jammer genoeg komt dat ook omdat ik geen vlecht of knot kan maken, een staart gaat nog, haha! Het is dus ook echt tijd om weer naar de kapper te gaan. Niet alleen om de puntjes te laten knippen, maar net iets meer. Yara Michels van Chapter Friday heeft op zich een mooie haarlengte. Het is natuurlijk wel altijd de vraag of het bij mij dan ook staat, haha.

Als je wat korter haar hebt - schouderlengte bedoel ik dan - dan is het meestal wel mooi als je er iets mee doet. Ik wilde eigenlijk naar een krultang (en ook heat protection spray!) gaan kijken, maar dat is wel slecht voor je haar. Ik ga denk ik ook kijken naar iets waardoor mijn haar meer volume krijgt. Dan hangt het tenminste niet zo saai langs m'n hoofd :)

Hakken kopen of niet?

The struggle is real: ik vind hakken héél mooi, maar ik kan er niet op lopen. Logisch natuurlijk als je nog nooit echt hakken hebt gedragen. Maar dan is de stap zo groot - oké, niet te letterlijk opvatten - om hakken te gaan dragen. Ten eerste omdat je dan helemaal moet gaan oefenen, en daarnaast omdat mensen het gewoon niet gewend zijn dat je op hakken loopt. En ikzelf dan natuurlijk ook niet. Maar hakken kunnen zo mooi staan bij sommige outfits, dus ik denk er wel vaak over na om eens op zoek te gaan naar het perfecte paar.

Inmiddels heb ik trouwens héle mooie sleehakken bij H&M gezien. Zou ik daar ooit op kunnen lopen? Ik hoop van wel :)

Meer andere kleuren qua kleding kopen

De kleur waarvan ik de meeste kleding heb? Dat is overduidelijk roze. En daarnaast zwart. En dit terwijl ik eigenlijk héél graag wat kleding in de kleur bordeauxrood zou willen hebben. Ik heb al een leuk topje gezien in die kleur, maar ik wacht even af wanneer die weer op voorraad is. Verder vind ik okergeel ook mooi, maar ik geloof dat dit mij niet staat. Groen kan ook mooi zijn. En een kleur waarvan ik dan weer totaal niet blij word? Dat is blauw. Serieus, ik heb niets blauws behalve spijkerbroeken natuurlijk.

Badpak of bikini?

Op instagram zie je echt de mooiste badpakken voorbij komen, terwijl ik eigenlijk altijd een bikini draag. Dat is ook wel iets wat me bezighoudt. Moet ik dan toch eens gaan kijken naar een mooi badpak? In deze webshop vond ik een paar leuke. Ze hadden zelfs een badpak dat 'Eva' heet, haha! Toch zie je de meerderheid met een bikini lopen, dus ik weet het nog niet. Wat trouwens wel weer gaaf is: een badpak met een zwembroekje eroverheen. Normaal gesproken draag ik altijd zo'n zwembroekje bij m'n bikini, maar dat kan dus ook gewoon bij een badpak!

Nieuwe bril

Herinneren jullie je nog deze outfit inspiratie post? En deze inspiratie post met roze kledingstukken? In die laatste liet ik jullie een héél gaaf roze montuur zien. En laatst zag ik dus weer iemand lopen met die roze bril en ik weet het alleen maar zekerder dat ik écht nog graag die bril wil kopen. Tegen het einde van dit jaar verkopen ze ook brillen met een blauwe laagje op sterkte, dus ik moet alsnog even afwachten.


Wat houdt jullie bezig op gebied van mode?

5 reacties:

 1. Met hakken rondlopen gaat eigenlijk best makkelijk! Het lijkt nogal moeilijk, maar als je een paar keer oefent, dan vlot het vast :D Ik was verplicht om het te leren omdat ik in een toneelstuk moest rondlopen op hakken, dat was eigenlijk de ideale leerschool, haha! Leuke blogpost! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je waarschijnlijk een stuk van je haar gaat knippen! Ik heb het een jaar geleden gedaan, omdat ik precies hetzelfde als jij had: mijn haar was best lang en ben gewoon niet zo goed met allerlei dingen in mijn haar maken. En toen ik er een stuk af had geknipt, voelde het zo goed en fijn om eens wat anders te hebben. En als het wat korter is voelt het ook stukken luchtiger. Ik heb nu tot ongeveer net over mijn schouders. Er is trouwens een hele handige manier om je haar te krullen zonder hitte te gebruiken. Je hebt er alleen maar wat elastiekjes voor nodig. Hier is een tutorial ervan: https://www.youtube.com/watch?v=y0pK5kax_cU Verder zijn sleehakken echt een aanrader. Ze lopen heel anders dan normale hakken, stukken fijner. Het loopt echt super comfortabel en ze zien er nog leuk uit ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de link naar die fijne tutorial! Daar heb ik zeker wat aan. Dat ga ik in de vakantie even proberen :)

   Verwijderen
 3. Hihi, overgestapt van de Dean van Pollete naar een roze bril?

  BeantwoordenVerwijderen