maandag 10 juli 2017

Shoplog | Dupes van Daniel Wellington & Zoeva


Vandaag heb ik een aantal (goedkope!) items die ik jullie wil laten zien. Ze komen van een buitenlandse webshop waarvan ik wat items mocht bestellen. Ik bestelde onder andere twee dupes (namaakproducten) van Zoeva en Daniel Wellington. Dat laatste was trouwens niet eens expres, maar dat lees je in deze review.


Make-up kwasten: dupes van Zoeva

Wat meteen in mijn online winkelmandje zat, waren deze mooie kwasten. Ze lijken ontzettend veel op het rose golden luxury set van Zoeva. Deze zijn alleen 10x zo goedkoop! Mijn eerste reactie? De kwasten zijn héél mooi. Wel moet ik zeggen dat sommige kwasten net te zacht zijn om fijn mee te werken. Ik ga ze niet uitgebreid reviewen, maar mocht je een vraag hebben over de kwasten, dan beantwoord ik die graag voor je :) Naast deze kwasten horen er nog 3 grote kwasten bij.

Dit kwastenset vind je hier in roze, zwart of 'hout' voor $6,89


Daniel wellington dupe

Ook bestelde ik dit horloge. Ik dacht dat er geen merk op zou staan, maar ik moest lachen toen ik DW op de wijzerplaat zag staan. Daniel Wellington koop je natuurlijk niet voor deze prijs ;) Het horloge is wat mij betreft van redelijk goede kwaliteit. Het glas had iets minder dik moeten zijn, maar verder is hij heel mooi. Ik draag ik hem dus wel gewoon en het was zeker geen miskoop.

Deze dupe van Daniel Wellington vind je hier in zilver, zilver met een zwarte wijzerplaat, of roségoud voor $3,61.


Gouden flakes (als foto prop óf voor op je nagels)

Toen ik iets soortgelijks via Aliexpress kocht, kwam het niet aan. Bij To Save ben je er wél van verzekerd dat je pakketje aankomt. Deze zilveren en gouden flakes kocht ik voor op m'n nagels, want daarvoor zijn ze bedoeld. Maar eigenlijk vind ik ze nóg leuker om te gebruiken voor op foto's. Ik gebruikte ze bijvoorbeeld in mijn review van het Cluse la minuit horloge in roségoud. Daar kwamen deze gouden flakes goed van pas!

Je vindt deze gouden en zilveren flakes hier voor $2,65. Als je ze niet voor je nagels gebruikt, kun je ze gewoon hergebruiken!


Nail art spullen

Als laatst bestelde ik nog twee dingen: een nail art stempel ding (hoe noem je dat? haha) en een nail art sjabloon. Voor dat eerste heb je stempelplaatjes en stempelnagellak nodig. Misschien verkoopt To Save dat ook wel. Dat de nail art stempel doorzichtig is, vind ik echt een pluspunt! Het stempelkussentje plakt wel een beetje, maar ik denk dat dat minder wordt als je hem gaat gebruiken.

Dat laatste, het sjabloon, plak je op je nagel en dan lak je eroverheen. Daarna kun je het hergebruiken! Zo heb je binnen no-time een leuke nail art gemaakt.

Het sjabloon vind je hier voor $0,93. Het stempel ding vind je hier voor $1,16.

De webshop: To Save

Al deze items komen van ToSave.com (zelfde eigenaar als BeautyinHair). Het lijkt op Aliexpress, maar het (positieve!) verschil is dat je zeker weet dat het betrouwbaar is. Ik kende de webshop nog niet, dus wie weet hebben jullie iets aan deze tip. Of je echt bespaart, zoals de naam zegt? Vergeleken met dingen in Nederland wel. Maar het is net wat duurder dan op vergelijkbare websites.

Wat zou jij bestellen van deze website?

*Ik heb deze items ontvangen ter review

8 reacties:

 1. Wat een leuke dingen bestelde je! Vooral die gouden flakes vind ik erg tof. Ik kende deze webshop nog niet, ik ga er binnenkort eens naar kijken! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo van die goedkope items! Kwasten staan al een heel tijdje op mijn lijstje, voor dit prijsje vind ik y wel de moeilte om ze te kopen! Ben benieuwd naar je review:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat de kwasten als review niet helemaal op mijn blog passen, komt er helaas geen review van ;) Maar als je toch een mini-review wilt, dan mag je me altijd mailen of gewoon nog een comment achterlaten! :)

   Verwijderen
 3. Ben super benieuwd hoe die gouden dingetjes er uit zien op je nagels! Lijkt me best lastig aanbrengen, of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik zelf ook benieuwd naar! Toen ik die gouden flakes gebruikte voor de foto's van mijn horloge, merkte ik dat ze snel 'wegwaaien', haha! Dus ik denk inderdaad ook dat het lastig is om aan te brengen op je nagels.

   Verwijderen
 4. Die gouden vlokjes zien er inderdaad superleuk uit op foto's! Ben wel benieuwd hoe die op je nagels zijn, haha!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ik ook benieuwd naar! Als ik dat ook nog op m'n blog laat zien, verwerk ik het waarschijnlijk in een outfit post. Anders denken nieuwe bezoekers dat ik een nagellakblog heb ofzo, haha!

   Verwijderen