woensdag 5 juli 2017

Dit topje van Zara is héél fijn én goedkoop | Outfit


Het is al even geleden dat mijn laatste outfit post - die met dit leuke kanten topje - online kwam. Ik heb nog genoeg outfits om aan jullie te laten zien, dat wel. Maar ik heb ook zóveel inspiratie voor andere artikelen. Mijn ideeën raken echt nooit op. Daardoor vond je de laatste tijd genoeg outfit inspiratie op mijn blog, maar toch vond ik het tijd om een nieuwe outfit op m'n blog te zetten in plaats van alleen maar inspiratie te geven zonder de kleding echt zelf te laten zien.

De broek komt van de Zara en zag je al eerder in de outfitpost met mijn doorzichtige topje. En ook in de outfit post met mijn kanten topje trouwens, waar ik eerder naar linkte. Er is alleen één ding: helaas is deze broek niet online te vinden bij Zara. Zo jammer, want toen mijn zus hem ook wilde kopen, kon dat niet. Wel is het zo dat Zara vaak soortgelijke broeken verkoopt, dus je zou altijd even op de site kunnen kijken. En misschien hebben ze hem in de winkel zelf nog wel.


Budget topje mét kwaliteit

Toen ik dit topje vastpakte in de winkel, voelde ik al meteen dat hij van een fijn stofje gemaakt is. Dit shirtje is zo zacht! En de prijs verbaasde me: ik betaalde maar €5,95 voor dit topje! En dat terwijl het ook nog eens precies het topje is dat ik zocht, want ik was nog op zoek naar leuke crop tops. Deze is niet té cropped en dus perfect. Je vindt hem hier bij Zara. Ze verkopen hem in totaal in 6 kleuren, keuze genoeg dus.

Mocht je hem willen bestellen en je afvragen welke maat je moet kopen: ik draag hier maat L. Het shirtje valt dus klein. Maar je moet er dan weer wel rekening mee houden dat ik mijn kleding liever iets losser koop dan dat het zo strak zit. Dus, mocht je 'm ook willen kopen: bestel twee maten en retourneer er één, want retourneren is gratis bij Zara.


Nog meer goedkope kleding

Heb je mijn artikel over héél veel kleding in de sale al gelezen? Daarin laat ik zien wat ik in de uitverkoop kocht én welke kleding uit eerdere outfit posts nu ook in de uitverkoop is. En nu dacht ik dat je dat artikel vast wel leuk zou vinden aangezien je dit artikel nu ook aan het lezen bent :) Die kleding die ik toen kocht, komt trouwens ook nog op mijn blog. Van de off shoulder top én de kanten body heb ik al outfitfoto's gemaakt. Het duurt alleen nog even voordat die online komen.


Oké, ik geef toe: voor die prijs heb je niet een héél speciaal topje. Ook al is de kwaliteit en de stof in dit geval wel echt geweldig. Wil je een basic topje minder saai maken? Dat kan al door gewoon een kettinkje te dragen. Deze ketting liet ik al eerder zien in combinatie met een simpel roze truitje en komt van Wandergarden. Laatst had ik ook weer een nieuw kettinkje bij Beadies (in Utrecht) gekocht én ontving ik een kettinkje voor mijn blog. Maar dat krijgen jullie allemaal nog te zien :)

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd waar jullie dit soort goedkope shirtjes (met kwaliteit natuurlijk!) kopen. Waar koop jij het liefst dit soort shirtjes?

4 reacties:

 1. Leuk t-shirtje, stat je goed! Ik koop dit soort shirtjes vaak bij Monki, vind de kwaliteit daar erg goed! Verder idd ook Zara :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb afgelopen week ook een simpel shirtje bij Monki gekocht. Fijne kwaliteit inderdaad! Het gaat alleen nog wel een tijd duren voordat ik dat topje van Monki op m'n blog laat zien :)

   Verwijderen
 2. Zo'n shirtje past echt overal bij, heel leuk! En jeetje wat goedkoop :O Ik ben ook verbaasd. Ik koop dit soort shirtjes (en eigenlijk al mijn basics) via Asos. Goede kwaliteit voor een goede prijs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijn basic item! Ik ben zelf echt dol op streepjes haha.

  BeantwoordenVerwijderen