zondag 20 augustus 2017

Tip | Jouw toekomstige Puma sneakers voor nog geen 40 euro bij Ziengs


De schoenen die je hier op de foto ziet, wil ik eigenlijk al een tijdje vervangen. Het enige probleempje: ik kom maar niet de perfecte schoenen tegen. En ik wil niet te veel uitgeven. Mocht je met hetzelfde zitten, dan heb je vast wel iets aan dit artikel.


Op m'n wishlist: Puma sneakers

Deze sneakers staan al een tijdje op m'n wishlist. Zoals je ziet, zijn ze via Zalando niet heel duur. De su├Ęde versie ervan is duurder, maar op dit moment afgeprijsd.

Maar toen kwam ik ze - via een andere blog - tegen bij Ziengs. Daar waren de Puma platform sneakers door korting een stuk goedkoper. Serieus: daar krijg je vergeleken met Zalando al €15 korting op je Puma sneakers. Als je het hebt over de Puma plaform, in dit geval. Daarnaast was er al een tijdje een kortingsactie, die inmiddels 20% is. Nu haal je de beige schoenen voor nog maar 39,99. De zwarte zijn er ook nog. Beide zijn er nog maar in een paar maten.


Ga ik dan die beige schoenen kopen?

Ik ga zometeen op Tienertour met de trein, dus ik ga even kijken of ik daar de perfecte schoenen tegenkom. Daarna zullen die beige schoenen, net als de zwarte, misschien al uitverkocht zijn. Anders wil ik ze wel! Maar ik ga in de stad eerst inspiratie opdoen omdat ik niet te snel schoenen gekocht wil hebben ;) Schoenen kopen is nou eenmaal lastig!

Op welke schoenen loop jij momenteel?

1 reacties:

  1. Wauw, wat fijn dit! Ik zal dit zeker gaan onthouden want dat is wel heel handig.

    BeantwoordenVerwijderen