woensdag 9 augustus 2017

Outfit | Kanten body


Bij deze plek wilde ik al zó lang foto's maken. Maar foto's maken op een plek waar mensen je kennen, kan best awkward zijn. Nu moet ik toegeven dat het me soms niet uitmaakt, maar je snapt 'm. Zoals je ziet is het gelukt en heb ik eindelijk foto's bij deze gele muur. Met bloemen, ook dat nog ;)

Gelukkig kwamen we geen mensen tegen die ik kende. Wél liep er een man langs die heel subtiel (oké nee, eigenlijk totaal niet) achteromkijkend voorbijliep. En lang ook, haha! Wel begrijpelijk, want je komt niet vaak bloggers tegen die outfitfoto's aan het maken zijn. Ik tenminste niet.

Even over de foto's

Het waaide trouwens zo hard op die dag. Ondanks alle struggles hebben we toch mooie foto's kunnen maken. Ik heb ze ook voor het eerst bewerkt in Lightroom! De proefversie van 7 dagen is voorbij nu, dus ik moet het ergens zien te downloaden. Want, serieus: dat programma is geweldig. Het enige wat ik er nog niet mee kan, is die blauwe weerspiegeling van m'n bril weghalen. Blijft lastig!


Eigenlijk was het huisje naast dat gele huis ook wel leuk voor foto's. Dus dan maar halverwege gaan staan, haha!

Kanten body

Deze bestelde ik bij Bershka! Samen met nog meer items. Ik geloof dat ik verder alles retour heb gezonden - ook omdat ik meerdere maten had besteld - behalve deze body. Ohja, en een strapless bh die achteraf gezien heel erg afzakt, die hield ik ook. Vraag me niet waarom trouwens, haha! Maar deze body maakt die miskoop weer goed.

Wat trek je aan bij een kanten body?

Eigenlijk had ik een heel lichtroze vestje aan bij deze body. Die zorgde alleen al snel voor overbelichte foto's, dus dat deden we maar niet. Naar een feestje zou je de body ook zonder iets erbij kunnen dragen. Anders gewoon met een leuk vestje dus! Ga voor een vestje dat wel een beetje chic is, zodat het bij de rest van je outfit past.

En wat dacht je van een mooi spijkerjasje om eroverheen te dragen? Zelf ben ik al een tijdje op zoek naar het perfecte spijkerjasje. H&M heeft heel veel keuze, maar de leukste zijn vrij duur. Ik wacht dus nog even af, maar ik hoop dat ik er snel een vind! Ik ging laatst op Tienertour en de vriendin met wie ik was, had al wel een leuk spijkerjasje gevonden bij Bershka.

Kanten body Bershka // Highwaisted zwarte jeans Zara // Horloge* van Cluse via horloge.nl / Naamkettinkje* van Names4ever.nl

Deze Zara jeans bij Mango

In een vorig artikel vertelde ik dat je deze broek niet meer bij Zara kunt kopen. Of je moet geluk hebben natuurlijk. Ik zag 'm laatst wel nog in één maat tussen de sale items, dus wil je hem heel graag, dan moet je even in de winkel zoeken. Máár: ik heb goed nieuws! Hier bij Mango vind je een vergelijkbare (medium waisted) jeans.

Ik schreef eerder al over kanten body's en tops. Ik liet mooie (en soms dure) tops zien, maar ook de goedkope alternatieven ervan. Via Acties.nl koop je ze trouwens voor nóg minder bij Zalando. Of, voor de Belgen die m'n blog lezen - hoi! - via deals.be. Ja, ik denk ook aan jullie! :)

Wat vinden jullie van deze outfitlocatie? Naast deze gele muur, heb ik ook nog een outfit met een roze muur binnenkort. Komt er toch nog wat kleur bij de zwarte outfits :)

14 reacties:

 1. Wauw, mooie body, staat je goed! Ik heb zelf een spijkerjasje van Pull & Bear, daar zijn ze niet heel duur en ze hebben vaak verschillende :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk artikel en wat is de body mooi zeg. Heb er zelf geen nog, omdat ik niet helemaal weet of het iets voor mij is. Trouwens ik zat is te kijken en je hebt echt een perfect gezichtje om op te maken haha! (blijf een beauty hart hebben haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw dankjewel voor je compliment :) Ik ben helaas niet zo goed met make-up, dus vandaar dat ik dat eigenlijk (nog) niet draag.

   Verwijderen
 3. Wow ik zal nooit spontaan naar zo'n kanten body grijpen in de winkel maar ik vind hem jou mooi staan en in het algemeen eigenlijk erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Deze was in de sale, daarom viel hij me op. Maar eigenlijk was ik al een tijdje op zoek naar zoiets als dit :)

   Verwijderen
 4. Haha, ik snap dat dat een beetje akward is, op een plek waar iedereen je kent. Dat had ik een keertje bij een ontzettend gave muur langs een grote weg. Iedereen kijkt je aan maar het leverde wel mooie foto's op! ;). Ook bij dit artikel erg mooie foto's. Die top staat je ontzettend goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen vragen zich al snel af wat je aan het doen bent, haha! Maar soms levert dat wel grappige situaties of leuke gesprekken op. Ik heb ooit een keer een hele uitleg over een bepaald oud huis gehad, omdat we daar foto's bij aan het maken waren en de bewoner kwam eraan :P

   Verwijderen
 5. Ah wauw, wat een mooie body! Het staat je echt onwijs mooi. Zelf moet ik er nog even aan wennen denk ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen