donderdag 3 augustus 2017

Sleehakken H&M | waarom ze het toch nét niet waren


Zoals dat wel vaker gebeurt, raakte ik weer eens afgeleid. Deze keer - hoe kan het ook anders - kwam het door de SALE bij H&M. Zoals ik vertelde in een artikel over wat me bezighoudt op het gebied van mode, was ik op zoek naar hakken. Ik scrolde door de site heen en zag dat deze hakken in de aanbieding waren.

H&M bestelling

In de winkel had ik de sleehakken al eerder in mijn maat gepast. Daar waren ze €24,99. Niet per se duur, maar ik wist nog niet zeker of ik ze wilde kopen. Online waren ze goedkoper. Ik kon ze alleen niet zomaar bestellen, want mijn maat was steeds uitverkocht. Normaal gesproken zijn ze dan voorgoed uitverkocht, maar bij H&M is dat niet zo. Dat is dus meteen een tip die je moet onthouden: kijk of ze het item weer aanvullen! Bij Zalando was er laatst een gaaf topje dat ze niet meer aanvulden en dat vind ik nog steeds jammer. En toen zag ik dat ze de schoenen weer in mijn maat hadden. Ik bestelde ze meteen, want voor €11,99 wilde ik het wel proberen.


Sleehakken H&M

Thuis heb ik er even een rondje mee gelopen, wat op zich wel aardig ging. Totdat ik even niet nadacht en bijna viel. Ik zag het al voor me: als ik die sleehakken een keer aanheb, en ik denk even niet na, dan val ik. Nope, dat ging 'm dus niet worden.

Ik ben nu dus van plan om iets stevigere sleehakken te kopen. Deze hebben natuurlijk vrij dunne bandjes en dan sta je minder stevig. Na het maken van wat foto's - want ik wilde toch over mijn zoektocht naar fijne (slee)hakken schrijven - pakte ik ze weer in om te retouren. Volgende keer beter!

Je vindt ze hier bij H&M. Met de kortingscode 4023 (geldig tot 6 augustus) kun je ze kopen met gratis verzending. H&M verkoopt nog veel meer soorten sleehakken, veel daarvan zijn er ook in de sale op dit moment. Als je erop kunt lopen, dan zeg ik JA voor deze prijs. Anders zou ik wat stevigere schoenen opzoeken, zoals ik ook ga doen nu.
van €29,99 voor €14,99 / €29,99 / van €29,95 voor €23,95 / van €119,95 voor €83,95

Vergelijkbare sleehakken (H&M en Zalando)

Mocht je zelf nog op zoek zijn naar mooie sleehakken / sandalettes: die vind je ook bij H&M. De eerste en tweede zijn net wat hoger en luxer dan degene die ik kocht, maar lijken er heel erg op. De derde is van Anna Field (via Zalando! Daar heb je geen verzendkosten) en het laatste paar sleehakken is van een wat duurder merk: Mai Piu Senza.

Vind jij sleehakken mooi of draag je liever andere hakken?

4 reacties:

 1. Ik vind sleehakken tijd super mooi en draag die altijd het liefste omdat die het stevigste lopen!
  Jammer dat dit bij jou niet het geval is :-(

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een vriendin van me zegt inderdaad ook dat ze stevig lopen. Bij mij was dit dus niet zo, haha!

   Verwijderen
 2. Jammer dat ze toch niet zo fijn liepen. Ik vind zelf sleehakken wel erg mooi maar niet prettig lopen. heel onstabiel inderdaad zoals jij ook voelde. Het liefst draag ik hakken met een dikke blokhak waar je eventueel ook nog mee naar de trein kan rennen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat laatste is wel handig ja! Dat soort hakken kunnen ook heel mooi zijn :)

   Verwijderen