maandag 4 september 2017

Outfit | Liefde voor deze crop top met kraagje


Als je als fashion blogger een roze muur tegenkomt, dan móét je daar gewoon foto's maken. We maakten foto's van mijn geliefde jeans van Zara en m'n nieuwe topje van Monki.

Een roze muur, yay! 

Een roze muur vinden is dus nogal een ding. En laat het nou net zo zijn dat (fashion) bloggers van roze muren houden. Nou, in Duitsland waren er genoeg te vinden! Een gedeelte van de muur van een kerkje was roze. Terwijl de rest van de groep de kerk vanbinnen ging bekijken, maakte mijn zus even snel outfitfoto's van me.

Fun fact: voor deze outfit hebben we in totaal maar 25 foto's gemaakt. Zoals de meeste fashion bloggers wel weten, gaat het vaak al snel richting de 100 foto's! En weet je? Dit zijn de leukste outfitfoto's die we ooit hebben gemaakt. Vind ik dan ;)


Jammer genoeg zijn er in Nederland niet zoveel roze muren. Ik weet wel dat er een is in Den Haag en Utrecht. En in Utrecht zijn wat leuke huizen met rode muren. Superleuk! Daar wil ik ook nog eens foto's maken, als ik die huizen kan vinden dan ;)

Topje van Monki

Hoe schattig is dit zwarte topje van Monki? Eigenlijk slaag ik nooit bij die winkel, maar nu wel. De crop top is gemaakt van een heel mooi stofje en kostte maar €10. Het 'kraagje' is een detail dat het wat chiquer maakt. Ik had al een andere top met een kraagje, maar die heeft een ander soort kraagje. Ik draag trouwens ook een fijne bh van Monki. Hij is zo gemaakt dat je geen randjes van je bh ziet onder je T-shirt. Ik kocht meteen 3 van die fijne bh's. Goedkoop waren ze niet, maar ze zijn het wel waard!


En het horloge dat ik de laatste tijd non-stop draag! Dit is het roségouden Cluse La Minuit horloge. Pretty!

Het enige minpuntje is dat deze roze muur niet mooi staat bij de kleur van m'n menubalk bovenaan m'n blog, haha! Maar misschien maak ik die menubalk wel weer zwart. Ik twijfel nog. Wat vinden jullie?

10 reacties:

 1. Inderdaad een ontzettend leuke muur. Die zijn hier in Nederland bijna nergens te vinden. Een ontzettend leuke outfit met een prachtig horloge. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè? Je zou bijna de muur van je huis roze verven om voor altijd daar foto's bij te maken. Grapje :P Maar ze zijn inderdaad bijna niet te vinden in Nederland. En dankjewel!

   Verwijderen
 2. Mooie foto's! De outfit staat je erg leuk en een tientje voor het topje is geen geld

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit, is precies wat mijn dochter laatst aan had

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke top! Met zon simpele look steel je alsnog de show!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een erg leuk topje. Hij staat je goed. Leuk contrast met die roze muur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het staat je goed. Shirtje is absoluut niet duur. Leuke foto's hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goed idee met die roze muur - en het topje en jeans staan je beeldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig figuur heb je, de top accentueert dat. Vind hem je erg goed staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi outfit en leuk die roze muur. Ik heb nog nooit zulke muren gezien.

  BeantwoordenVerwijderen