donderdag 7 september 2017

5 fashion items die ik heel gaaf vind, maar zelf nog niet heb


Op gebied van fashion zijn er nog ontzettend veel dingen die ik mooi vind, maar zelf (nog) niet heb. Dan heb ik het ten eerste over de dingen die ik leuk vind maar niet durf te dragen, en ten tweede over de kledingstukken die mij niet staan. Oh, en natuurlijk de te dure items.

Ik zit al langer met het idee om hier een lijstje van te maken. En ja: eigenlijk zijn er nog meer items die ik gaaf vind én die óók in dit lijstje thuishoren. Maar vandaag laat ik je eerst de items in de categorie eind zomer / bijna herfst zien :)

Spijkerrokje

Hoe vaker ik ze tegenkwam, hoe leuker ik ze vond. Eerst kwam ik spijkerrokjes op blogs tegen en daarna steeds vaker op school. Op een gegeven moment droeg iedereen ze. Waarom ik er toen geen gekocht had? Ik bleef me intussen afvragen hoe je met een rokje fietst. En of rokjes mij wel staan. Én of een panty onder een rokje mooi is of juist niet. Zelf vind ik dat wel mooi, trouwens.

Clarks

In een wishlist van een hele tijd geleden, zei ik dat ik Clarks mooi vond. Vind ik nog steeds! En Clarks zijn al helemáál leuk in combinatie met een spijkerrokje. Maar nog steeds heb ik ze niet. Toen ik Clarks paste in de winkel, zaten ze niet zo fijn. Wat me ook tegenhield was de prijs. Soms zijn ze gewoon in de aanbieding hoor, maar alsnog. Ik dacht dat een winkel als Van Haren wel look-a-likes verkocht, maar online vond ik ze niet voor vrouwen. Bij bonprix vond ik ze wel. Ze zijn op zich niet duur!

Mom jeans

Mom jeans: de één vindt ze écht niet mooi, de ander woont haast in deze broeken. Dat laatste is misschien ook wel omdat deze broeken redelijk groot/lomp zijn ;) Maar ze kunnen écht mooi staan. En als er één blogger is waar ik meteen aan moet denken, dan is dat Anniek van GlowOfBeauty. Zij laat regelmatig leuke mom jeans op haar blog zien! Dit is dus ook weer zo'n item dat ik - vooral bij anderen - heel mooi vind. Zelf ben ik er nog niet helemaal over uit of ik het mooi vind staan bij mezelf.

Een chique blouse

Dit wil ik eigenlijk al een tijdje, een chique blouse. Een mooie blouse is perfect voor de wat koudere dagen. Máár: is dat niet net iets té voor een 16-jarige? Als het zo chic staat? Niet dat dat de reden is waarom ik nog niet zo'n blouse heb. Ik ben er gewoon nog geen tegengekomen ;) En uiteindelijk moet je natuurlijk kopen wat je leuk vindt, maar ik hou er wel rekening mee dat je zoiets als dit niet altijd naar school kunt dragen. Op deze blog vind je trouwens de satijnen blouse die je ook op de foto ziet.

Fishnet socks

Deze trend vond ik echt heel leuk. Ik heb m'n best gedaan om voor een normale prijs aan fishnet socks te komen, maar overal waren ze heel duur. Inmiddels ben ik ze op meerdere plekken voor zo'n 3 euro tegengekomen, maar ik vraag me af of het nog steeds een trend is. Daarom kocht ik ze maar niet. Oké, er was nog een reden: fishnet socks geven je look een bepaalde stijl. En die stijl past niet echt bij me. Vind ik dan.

Dat waren 5 items die ik dus (nog) niet heb, maar alsnog heel gaaf vind! Het ene wil ik nog hebben, het andere ga ik toch maar niet kopen. Eigenlijk allemaal om best verschillende redenen. Ik vond het wel leuk om een keer een lijstje als dit te maken :)

15 reacties:

 1. Met zo'n strak kort rokje is het inderdaad best lastig fiesen is mijn ervaring. Mom jeans vind ik lelijk! Je krijgt er best een groot achterwerk in vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat dacht ik dus ook, dat het moeilijk fietsen is op die manier. Haha, er zijn nog veel meer mensen die mom jeans niet mooi vinden. Ik vind het wel wat hebben. En als je er eentje koopt die goed past dan kan het wel mooi zitten. Natuurlijk zijn ze (ook in de goede maat) altijd een beetje oversized, maar dat is juist de bedoeling :)

   Verwijderen
 2. Ik vind de mom jeans juist ontzettend gaaf, alleen heb ik hele korte benen en vind ik het minder mooi staan bij mij. Wat je zegt over de fishnet sokken begrijp ik heel erg. Bij anderen vind ik het wel leuk, maar het past totaal niet bij mij en mijn stijl. Het spijkerrokje vind ik echt heel leuk. Ik heb hem zelf ook en draag hem heel graag. Ik heb er ook mee gefietst... Dat was niet makkelijk, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat een mom jeans ook goed kan staan als je wat minder lang bent hoor! :)

   Verwijderen
 3. Momjeans zijn niet aan mij besteed, daar moet je denk ik reuze slank voor zijn en dan zal ik nooit worden. Een mooie blouse kan ik wel waarderen, toch een klassieker om te hebben in je garderobe en leuk mee te varieren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een blouse is inderdaad een klassieker, die zou iedereen moeten hebben! Ik heb zelf wel een cropped blouseje - die ook vrij netjes is - en een blouse met ruitjes. Nog geen chique blouse zoals ik in m'n artikel liet zien. Daar ben ik dus nog naar op zoek!

   Verwijderen
 4. Gave items. Ik zag laatst ook van die fishnet stocks met een strikje achterop. Zo cool.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar! Heb een spijkerrokje, maar trek het eigenlijk nooit aan. Hoe ermee te fietsen. En oas zodra iedereen de skinny weer links liet liggen durfde ik. De momjeans durf ik dus nog niet aan 😂

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk lijstje. Mom jeans vind ik wel erg leuk. Mss toch maar eens proberen in de winkel hoe dat staat

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel om te lezen! Hele leuke items. Vandaag kwam toevallig mijn mom jeans binnen, echt heel tof met leuke borduursels. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk blog! De MOM jeans vind ik leuk maar staan mij niet, ik vind dat je er wel echt het juiste figuur voor moet hebben. Lange benen in elk geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die fishsocks zijn echt té lelijk. Niet doen dus... ;) Die Vans waar die voeten in zitten daarentegen... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke items! Mom jeans hebben ze heel veel bij Monki & Pull&Bear, misschien vind je daar iets? Enne, nooit iets niet kopen omdat het geen trend is, altijd dragen wat jij leuk vindt :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Monki heb ik ze al vaker gezien, misschien moet ik ze maar eens passen! En oké: je hebt helemaal gelijk. Ik zou het inderdaad moeten kopen wanneer ik het leuk vind :)

   Verwijderen