dinsdag 17 oktober 2017

Jarig geweest & ik ben in Bologna (Italië)!

Ciao! Op dit moment ben ik in Bologna, in Italië. We gaan straks uit eten en als het goed is, gaan we morgen naar een markt. Ik wilde niet dat het stil blijft op mijn blog, dus vandaar deze snelle update!

Jarig geweest

Op 13 oktober werd ik 17! En dan te bedenken dat op m'n blog ook schrijfsels - hoe zal ik het anders noemen - staan van toen ik 14 was. Maar goed. Op m'n verjaardag kreeg ik van m'n ouders een speaker voor m'n telefoon. Die kon ik meteen gebruiken. Hij werkt ook voor m'n computer, dus dat is superhandig!

Een echt groot cadeau krijg ik nog trouwens, maar ik had niet helemaal door dat ik nog zo'n cadeau mocht uitzoeken, haha! Ik krijg namelijk ook m'n rijlessen al. Als ik over een week nog niks weet, dan vraag ik gewoon een van deze oranje truien denk ik.

Italië

Ik was in februari naar Rome geweest met mijn klas en nu ben ik met mijn ouders & m'n zus in Bologna. Ik blijf Italië echt geweldig vinden. De taal is echt zo mooi. Ik had bedacht om een soort dagboek hier bij te houden, maar daar heb ik nog niks in geschreven. Daar zal ik straks wel verandering in brengen ;)

Er zal vast wel een artikel over Bologna online komen, maar niet zo uitgebreid als de artikelen over Rome.

Geniet van jullie herfstvakantie!

13 reacties:

 1. Jij ook een fijne herfstvakantie gewenst in Italië! En og gefeliciteerd voor je verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk om in Italie te zijn! Geniet ervan en probeer een dagboekje bij te houden, ook al is het maar een paar regels per dag. Is later zo leuk om weer eens door te bladeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zeg, naar Bologna gaan! Italië is inderdaad een heel fijne bestemming he? Ik hou er ook wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd, heerlijk zo een reisje naar Italie in de vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog van harte gefeliciteerd. Geniet lekker van je vakantie. Zal wel lekker weer zijn nu daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker, eventjes weg uit dit kikkerlandje! Dagboekies zijn altijd leuk, zowel om te schrijven als om te lezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd en ik zou ook dolgraag een keer naar Italië willen. Ik kijk uit naar je blog hierover.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je een top dag gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heerlijk! Geniet er van :) En ik ben benieuwd naar je foto's/verhalen uit Italië!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog gefeliciteerd met je verjaardag en fijne vakantie :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog gefeliciteerd! :) Italie lijkt mij ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog eens gefeliciteerd! En wat leuk dat je al bijna aan je rijlessen gaat beginnen!

  BeantwoordenVerwijderen