donderdag 12 oktober 2017

Off-shoulder top & oorbellen à la Yara Michels


Heb je ooit gehad dat iemand een kledingstuk aanhad dat jij ook móést hebben? Dat had ik met dit topje. Via snapchat stuurde Anna een foto/filmpje een vriendin van haar die dit topje droeg. Ik vond hem zó leuk dat ik Anna appte om te vragen waar die vriendin hem had gekocht. Anna ken ik alleen door m'n blog, dus dan is het niet zo erg om hetzelfde te kopen als haar vriendin, toch?

Oh, en bij deze: het is echt niet raar om te vragen waar iemand iets heeft gekocht. Ik was ooit in Amsterdam en ik zag dat iemand midden in een kledingwinkel vroeg waar iemand haar gestreepte pantalon had gekocht. Tja, als je het niet vraagt, dan weet je het nooit!

Off-shoulder top

Toen ik deze off-shoulder top (een hele tijd terug al!) kocht, was hij te vinden op zowel de website van Only als van Wehkamp. Wel verkochten ze allebei verschillende maten, waardoor ik hem uiteindelijk via Wehkamp bestelde. Op de foto draag ik 'm trouwens off-shoulder, maar meestal draag ik hem gewoon als een normaal shirt, dus op m'n schouders.

Je vindt dit topje hier. Deze print is uitverkocht, maar ze hebben nog wel 2 andere.


Oorbellen: Yara Michels?

Deze oorbellen doen me echt denken aan Yara Michels. Op haar instagramaccount zie je regelmatig dit oorbellen met een ster voorbijkomen. Yara draagt vaak wat duurdere oorbellen, maar gelukkig zijn de oorbellen die ik draag wel betaalbaar! Je kunt ze vinden bij de creolen van Love and Pieces. Daar vind je nog een paar andere creolen (dus oorringetjes met een bedeltje eraan). Wat je niet ziet op de foto: ik draag rechts dezelfde oorbel, maar dan met een maantje. Die kun je ook vinden bij Love and Pieces. Als je beide setjes koopt, kun je net zoals ik één oorbel met een ster en één met een maan dragen. Hoe leuk!

*Samenwerking: ik kreeg deze oorbellen van Love and Pieces


Zoals altijd droeg ik ook m'n roségouden horloge van Cluse. Ik moet eigenlijk nog op zoek naar een gouden horloge, omdat ik verder ook veel gouden sieraden draag. Geen echt goud hoor ;) Het enige probleempje: ik weet niet of ik een gouden horloge wel mooi vind, maar ik denk toch dat het wel het mooist staat bij andere gouden sieraden. En horloges passen in de winkel is natuurlijk ook wel raar hè, om dan te kijken of je de kleur mooi vindt. Een zwart horloge lijkt me wel wat trouwens.

Wat voor soort oorbellen draag jij het liefst?

13 reacties:

 1. Oooh dat topje is echt heel leuk! Ik vind off shoulder sowieso altijd heel erg leuk, maar ik ben ook fan van zwart. Zwart met beetje kleur en off shoulder is echt helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is precies wat ik ook dacht! Als dit topje niet zwart was geweest, dan had ik hem niet gekocht denk ik.

   Verwijderen
 2. Leuke combinatie en staat je echt goed - ik draag meestal fijne hangende oorbellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk draag ik nooit meer oorbellen. Helaas heb ik een paar nare reacties gehad in het gaatje in mijn oor, maar ook in mijn nek. Het topje wat je aan hebt is trouwens geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit! Vind de top heel tof. En je oorbelletjes ook trouwens, ben dol op dit soort ringetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik draag het liefst simpele oorringen. Mooie blouse heb je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind shoulder tops altijd erg leuk maar bij mij zit het echt nooit lekker. Deze die jij aanhebt is wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blote schouders, sexy hoor, haha. Ik vind het een hele leuke off shoulder top met een leuk printje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit staat je zoo goed!! Ik heb zelf nul off the shoulder items in mijn kast, maar dit rock jij echt!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem inderdaad ook erg leuk! Lekker zomers printje haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is een hele leuke outfit! Staat je mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben zelf niet zo'n fan van off the shoulder, maar het staat je wel leuk! Toffe print ook!

  BeantwoordenVerwijderen