maandag 13 november 2017

Muntjesketting | Dit is de ketting die veel online influencers dragen


Misschien is het je nog niet opgevallen, maar bij bloggers, en vooral youtubers, is de muntjeschoker oftewel coin choker steeds vaker te zien. Aan de andere kant moet ik eerlijk zeggen dat ik ze op m'n school nog niet heb gezien. Maar die bloggers & youtubers heten niet voor niets online influencers, dus wie weet gaan we de muntjesketting vaker zien!

Is de muntjeschoker een trend?

Het is moeilijk te zeggen of het 'al' een trend is. Tot nu toe zie ik zóveel youtubers die een choker met sterretjes of muntjes dragen, maar als ik naar de rest kijk? Dan zou je zeggen dat het nog geen trend is. Als je naar een andere trend kijkt, bijvoorbeeld pantalons, dan zag je die natuurlijk ook als eerst bij bloggers. Pas later zag je ze echt overal. Ik weet niet of dat met de muntjesketting zo zal zijn, maar wie weet :)
 • Kristina Kirjanova draagt de muntjeschoker in deze video. In deze video zie je dat Kristina ook de choker met sterren heeft!
 • Benthe Liem in haar Bali vlog
 • Queen of Jetlags (Noor) draagt hem o.a. in deze vlog

Muntjesketting / coin necklace

Bij Rosegal vond ik deze choker met muntjes. Deze vind ik ook leuk, maar een ketting met muntjes zoals Kristina  heeft, vind ik toch wel het leukst. Die kon ik jammer genoeg niet vinden bij Rosegal, maar die vind je wel in de webshop van By Caitlin. Dat is trouwens de webshop waarvoor ik af en toe blog posts schrijf! :)

Choker met sterren

Heel lang was er een choker met sterretjes te vinden in de webshop van Brandy Melville. Nu niet meer, maar ik heb die ketting tijdens mijn vakantie in Bologna wel kunnen kopen gelukkig. Bij Rosegal vond ik een héél leuke variant van die ketting: deze met twee sterretjes en een maan.

En of het nou een trend is of niet: ik vind dit soort kettingen echt heel erg leuk. Als ik binnenkort tijd heb om foto's te maken, dan laat ik m'n eigen kettinkje met sterretjes (van Brandy Melville) nog wel zien op m'n blog. Ben je zelf op zoek naar een goedkoop kettinkje, dan vind je ze bij Rosegal in de categorie necklaces.

Wat vind jij van dit soort kettinkjes?

13 reacties:

 1. Ik vind deze kettinkjes zooooo mooi! Ik zou er graag een willen, ik weet alleen niet heel goed of mij dit wel staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die met die muntjes erg leuk! Ik hou wel van dit soort kettinkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk! Ik had er toen ik klein was zo eentje met kleine bedeltjes, tof om te zien dat ze terug zijn, al mogen ze van mij wat langer in je nek komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit soort ketting enorm mooi! Ik heb er nog geen maar er staat er wel eentje op mijn wishlist! Ik vind het er zo leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze superleuk en zou er zo wel eentje willen dragen. Het was me nog niet opgevallen dat het een trend is, maar nu ga ik er eens op letten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohja deze ketting kom ik ontzettend vaak tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dat heel mooi maar ik kan het niet zo goed verdragen als iets zo strak tegen m'n keel zit :p ik heb liever een ketting die wat lager hangt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het wel iets hebben maar doe niet snel mee aan trends. Zo iets aan mijn keel vind ik nooit leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat je leuk. Zelf ben ik niet van kettinkjes. Wel van armbanden maar dan vooral stoer en wat grover.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha ook ik ben er fan van! Draag de muntjes ketting super vaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil er ook graag zo'n eentje! En met sterretjes is inderdaad ook tof. Ik vind vaak van die 'trend' achtige dingen niet zo tof, maar deze wel. Bijzonder, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Yep ik heb er ook al 1 haha. Nja, drie eigenlijk.. ze zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind die dubbele erg mooi. Deze vind ik ook veel leuke dan die zwarte band chokers

  BeantwoordenVerwijderen