donderdag 28 december 2017

Mijn kerst samengevat: veel gezelligheid & de Top 2000


De kerst is voorbij en dit zijn toch echt de laatste dagen van 2017. De kerstliedjes én de liedjes van de Top 2000 spoken nog steeds door m'n hoofd. Dat vind ik trouwens niet zo erg, want ik ben die liedjes nog leuker gaan vinden eigenlijk.

Ik wilde in ieder geval nog één artikel schrijven voordat 2017 voorbij is. Ik heb aan het einde van 2017 niet zo heel veel geblogd, maar het werd wel weer tijd vond ik. Dat wordt in 2018 wel anders: ik ga het bloggen weer oppakken. Maar daarover komt later nog een artikel.

Kerstsurprises

Met m'n vriendengroep hebben we kerst gevierd met kerstsurprises. Dat doen we elk jaar. Ik kreeg precies wat ik had gevraagd: het Rose Gold Chocolate Palette van I Heart Makeup. (Nogmaals, dankjewel, als je dit leest!). Ik kreeg als surprise een grote cactus én een gedicht van 150 (!) regels. En dat terwijl ik degene ben van onze groep die het langzaamst leest ;) Het gedicht was echt geweldig en herkenbaar, dus het was toch wel leuk dat dat extreem lange gedicht voor mij was.

Mijn kerst

De dag vóór kerst aten we bij ons thuis met familie. Op de eerste kerstdag bleven we thuis, wat uiteindelijk wel gezellig was: op een gegeven moment zaten we met z'n vieren aan de keukentafel, met de speaker van m'n zus, terwijl we om de beurt een liedje uitkozen. M'n ouders gingen natuurlijk voor oude muziek uit de Top 2000 en m'n zus ging voor de nieuwste liedjes van Ronnie Flex. Ik moet zeggen dat ikzelf de laatste tijd meer fan ben van oudere liedjes, zeker nadat ik op deze dag weer eens heel veel oude liedjes opnieuw heb gehoord.

Op tweede kerstdag gingen we naar m'n oma. M'n ooms en tantes kwamen ook. Eén oom heeft altijd van die interessante vragen. Aan de ene kant wel moeilijke vragen (of ik nou links of rechts was in de politiek), maar we hadden het er bijvoorbeeld ook over of geld gelukkig maakte. Daar kan ik nog wel een heel artikel over schrijven (en dat ga ik trouwens ook doen waarschijnlijk, haha). Nou ja, het was in ieder geval leuk om m'n familie weer te zien.

Wat hebben jullie gedaan tijdens kerst?

Foto van CreativeMarket

4 reacties:

 1. Wat leuk om dit te lezen! Het klinkt als een hele gezellige kerst gelukkig. Ik was ziek dus ben thuis gebleven toen de rest van de familie ging brunchen, helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vervelend dat je ziek was! Hopelijk ben je inmiddels beter :)

   Verwijderen
 2. Ahh klinkt zo gezellig! Hihi, kerstsurprises, wat leuk! Wat leuk, zulke gesprekken met je oom, ik ben wel benieuwd naar zo'n artikeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat zo'n artikel je leuk lijkt! :) Het duurt waarschijnlijk wel even voordat hij online komt, maar het artikel komt er zeker!

   Verwijderen