maandag 4 december 2017

Outfit | Toen het nog niet zo koud was + tip voor faux fur jassen


Zoals je al aan m'n korte mouwen kunt zien: het is al éven geleden dat ik deze outfit op de foto heb gezet. Toch heeft het wel weer een beetje met deze tijd van het jaar te maken, aangezien ik het ga hebben over de winkel waar ik dit leuke shirtje kocht. Daar verkopen ze namelijk de dingen die wél wat meer met deze tijd van het jaar te maken hebben en waarover ik al vaker heb geschreven op m'n blog: faux fur jassen en galajurken!

Crop top van Must

Deze oranje crop top kocht ik bij Must in Tiel. Ze hebben 'm nu niet meer (lekkere timing van dit artikel dus), máár op dit moment hebben ze nog veel leukere dingen. Bij Must verkopen ze namelijk vaak kleding die in de mode is, zoals op dit moment faux fur jassen bijvoorbeeld. Ze hebben die jassen in letterlijk alle kleuren die je je kunt bedenken. Daarnaast hebben ze nu een collectie met ontzettend mooie galajurken. Een vriendin van me heeft haar galajurk bij Must gekocht en hij staat haar echt geweldig.

Dus, ondanks dat je het waarschijnlijk al koud krijgt bij het zien van deze outfit, heb je er óók tijdens deze dagen vast wat aan als je ergens in de buurt van Tiel woont - en ik weet dat veel mensen uit Tiel en de omgeving daarvan m'n blog lezen - en nog op zoek bent naar een mooie jurk of faux fur jas! De Must zit trouwens naast de H&M, mocht je er nog nooit geweest zijn.

13 reacties:

 1. Haha ja, ik krijg het meteen koud als ik er naar kijk! Ik kan nu echt niet zonder mijn fluffy jassen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap dat je niet zonder kunt! Ik wil ook zó graag nog zo'n fluffy jas! Ik heb het er natuurlijk altijd over op m'n blog (omdat ik ze echt geweldig vind) maar ik wil er zelf ook nog graag één kopen!

   Verwijderen
 2. Leuke outfit, staat je goed! Hele leuke top. Ik krijg helemaal zin in zomer als je ik je daar zo zie staan. Nog even wachten.. ;0

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh die top die je draagt is echt hele leuk~!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Ziet er erg mooi uit, jammer dat het nu zo koud is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit. Ik woonde vroeger in Tiel, maar het is alweer heel lang geleden dat ik daar was.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je goed. Leuke outfit maar die crop shirt is niks voor mij (te oud voor) en brr koud met dit weer

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Faux fur jassen vind ik ook erg leuk, dus dank voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aan de titel dacht ik foto's van faux fur jassen te zien maar helaas haha, pfoe koud zeg zo korte mouw, moet er nu niet aan denken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik krijg het inderdaad gelijk koud en hou dan ook liever me crop tops voor de zomer maar wel heel leuk om te lezen hoe blij je er mee bent

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke look! Liefs, Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke outfit! Voor nu inderdaad te koud, maar wel super fancy ❁

  BeantwoordenVerwijderen