dinsdag 23 januari 2018

Deze beige kabeltruien wil je hebben


Ik kwam vorige week iemand met een beige Adidas trui tegen op school, en die kleur vond ik echt geweldig. Ik weet niet eens meer wie het was; de trui zelf viel gewoon op. Of tenminste, die viel mij op, aangezien ik altijd op zoek ben naar inspiratie voor kleding. Zo'n beige kleur valt namelijk eigenlijk juist niet op, maar misschien is dat nou juist wel zo leuk aan die kleur.


Bloggers & beige truien

Gek genoeg kwam ik, zoekend naar inspiratie, niet veel bloggers tegen met een beige trui. Ik geloof dat zo'n zandkleur een paar jaar terug wel in de mode was. Eigenlijk weet ik niet hoe het nu zit. In ieder geval zijn kleuren als geel en oranje de trendkleuren van dit moment - althans (oké, ben ik de enige die dit oude woord nog gebruikt?) bij ons op school zie je die kleuren veel. Beige kom ik daar, net als op blogs, ook niet veel tegen. Wordt het geen tijd dat we het weer meer gaan dragen?12 / 3


Zó voorkom je het expectations-vs-reality-effect

Heel cute allemaal hoor, hoe die bloggers en instagrammers die beige truien zo leuk combineren, maar nu je de productfoto's van deze beige, lichtbruine en crème trui ziet, dan zien die er toch wel... anders uit. En je wilt natuurlijk niet dat je in de winkel ook zo'n trui uitprobeert, en dat de trui heel saai en lomp is vergeleken bij deze schattige, instagramwaardige truien. Ten eerste: koop de goede maat als het een model is dat oversized niet mooi staat. Een oversized trui kan ook leuk zijn hoor. Een vriendin van me had vandaag een oversized trui aan en dat stond echt superleuk. Verder kun je - net als op de foto's bovenaan - de trui ook een klein stukje in je broek doen, zodat het eruitziet alsof je er meer moeite voor hebt gedaan dan alleen het aantrekken van je zandkleurige trui. Wat ik zelf altijd doe, is een trui niet deels, maar helemaal in m'n broek doen, zodat ik de trui er dan weer half uit kan halen en je vervolgens zo'n leuk effect krijgt.


Nog wat crèmekleurige kabeltruien die ik tegenkwam

Last but not least, wilde ik nog even wat crème truien met je delen. Een tijdje geleden deelde ik een oranje trui die ik leuk vond. Die hebben ze blijkbaar ook in de kleur crème. Nu moet zo'n kleur je wel staan, maar het is het proberen waard. Persoonlijk vind ik crèmekleurige kabeltruien ook heel leuk, en die vond ik hier. Ook deze lijkt erop.

De conclusie? Dit is een hele leuke trend (voor zover het een trend is hoor!) om te dragen, maar zorg er wel voor dat je echt de juiste trui uitkiest. Eén die écht mooi staat. Ikzelf ga in ieder geval nog op zoek naar de perfecte beige trui. Het kan zomaar zijn dat die kleur me niet staat, maar daar kom ik snel genoeg achter ;)

Edit: Vanochtend kwam er een video online van fashionblogger Yara Michels, waarin ze een beige trui droeg. Zal het dan toch een trend zijn?

Heb jij al een zandkleurige trui?

*De bronnen van de foto's vind je hier via Pinterest.

8 reacties:

 1. wat een prachtige truien, ik draag ook graag kabeltruinen en vind de beige en zandkleuren ook erg mooi om te dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik hou hier ontzettend van. De kleur kan ook echt altijd vind ik. Mooie truien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik wil ze echt allemaal! Ik heb zelf ook een beige trui, love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind beige zo'n lastige kleur om te dragen. Het voelt echt alsof ik erin wegval of er heel bleek in wordt. Maar misschien moet ik het nog eens een kans geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja...voor dit weer heerlijk om een trui te dragen

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh ja dit zijn wel leuke truien, lekker comfy voor de koude dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze kleur truien juist erg mooi en lekker neutraal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog geen zandkleurige trui. Een coltrui vind ik heerlijk in de winter.

  BeantwoordenVerwijderen