dinsdag 2 januari 2018

Outfit | Bologna (Italië) & Happy new year!


Gelukkig nieuwjaar! Ik wéét dat een nieuwjaarspost op 1 januari hoort, maar ik begon vrij laat met het bewerken van de foto's van dit artikel. En ik vierde liever oudejaarsavond dan dat ik foto's ging bewerken :) Dus, bij deze, het eerste artikel van 2018!

Fotolocatie (& filmlocatie!)

Het was ongeveer 4 uur toen we uit uit het stadscentrum van Bologna kwamen en naar een fotolocatie zochten. De foto's in de meeste straatjes werden te donker, dus we zochten verder. Een stukje verderop riep m'n vader dat hij een mooie plek gevonden had. Echt de perfecte plek, alsof ik 'm zelf had uitgekozen.

De dag voordat we deze foto's namen, waren ze in de straat rechts van waar we deze foto's hebben genomen, aan het filmen. En als je deze locatie zo ziet, dan snap ik dat ze hier een film (of serie) aan het maken waren! Ik hou echt van dit soort straatjes met gekleurde huizen en dat zal vast een leuke sfeer geven in een film.


De reizen van 2017 & 2018

Ik ben echt dankbaar voor de twee mooie reizen die ik in 2017 heb mogen maken. In februari ging ik naar Rome en in oktober dus naar Bologna. Ik vind Italië echt een geweldig land en ik zou er later nog heel vaak naar terug willen gaan.

De volgende reis staat trouwens alweer op de planning: in februari 2018 ga ik op examenreis naar Boedapest! Ik ben nog nooit in Hongarije geweest, maar het lijkt me een mooi land. Helaas wordt het er wel ijskoud én is Hongaars echt niet te verstaan. Maar ik ben al lang blij dat ik erheen kan, want eigenlijk waren de examenreizen dit jaar gekoppeld aan vakken. Boedapest was aan biologie gekoppeld (vraag me niet waarom) en bijna al m'n vrienden hebben dat vak, behalve ik. Ik schreef een motivatiebrief van één A4'tje en zei daarin dat ik Rome met m'n vrienden geweldig vond en dat ik graag met dezelfde vrienden op examenreis wilde naar Boedapest. Gelukkig is het allemaal goedgekomen en ga ik 18 t/m 22 februari naar Boedapest. Ik weet nog niet of ik daar outfitfoto's ga maken (vanwege de kou én omdat ik niet weet of m'n vrienden daar wel op zitten te wachten) maar wie weet.

Mijn blouse vind je hier bij H&M.

Wat was jouw mooiste reis in 2017?

15 reacties:

 1. Zo mooi deze outfit! Dit zou ik meteen ook dragen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave outfit! Zeker met die bloemen op het spijkerjasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi bloesje! En zalig dat je ook mee kan naar Boedapest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit en inderdaad een mooie locatie. Leuk dat je toch mee kan naar Boedapest

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit, ik ben ook gek op italie ga eind juni weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gewoon iemand meetrekken die foto's van je kan maken. Dat zal vast iemand leuk vinden! Hongarije is zeker een mooi land :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige blouse Eva,staat je erg leuk!En natuurlijk nog de allerbeste wensen voor 2018!en dat je nog maar heel veel mooie reizen ga ondernemen,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie outfit meid en je locatie is ook echt super! Mijn mooiste reizen van 2017 waren naar Curacao en naar New York. Echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. New York lijkt me echt leuk om een keer te bezoeken! En dankjewel :)

   Verwijderen
 9. Mooie outfit! Bologna is ook echt een mooie stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hele gave outfit, die blouse zou ik zelf wel willen en de jeans zijn echt helemaal smaak van mijn dochter

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is inderdaad een hele leuke locatie! Je blouse is ook echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat blousje had ik ook besteld, hij stond mij echt totaal niet hahaha! Jou staat hij goed, leuk! :)
  xx Alex

  (ps. ik heb een leuke winactie online staan!)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super mooie outfit! Die blouse is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen