woensdag 24 januari 2018

Outfit | Eén van m'n vele roze truien


Ik sta inmiddels bekend om m'n rozetruiencollectie. M'n moeder viel het al op, maar ook m'n vrienden merkten het. Ik heb zoveel roze truien in m'n kast, dat ik een probleem heb nu ik juist weer andere kleuren leuker begin te vinden. Nou ja, roze blijft natuurlijk een leuke kleur, maar je snapt wat ik bedoel.

Eens wat anders dan roze?

Het komt er dus op neer dat ik van plan ben om meer andere kleuren te kopen. In het algemeen vind ik warme kleuren leuk (paars, roze, rood, oranje, geel) en ben ik minder van kleuren zoals blauw en groen. Inmiddels heb ik ook een gele en oranje trui gekocht, dus het gaat de goede kant op! Of ik nu helemaal geen roze truien meer ga kopen na deze? Ik denk het inderdaad niet, tenzij ik er één tegenkom die écht heel leuk is. Maar op dit moment ben ik eigenlijk op zoek naar een beige trui.


Dit is nog steeds m'n favoriete horloge! Aan de ene kant denk ik: wordt het geen tijd (oké, deze woordgrap ging niet expres) voor een nieuwe? Voor meer afwisseling dan hè. Niet omdat ik deze dan bij het grofvuil gooi. Maar aan de andere kant denk ik, waarom een nieuwe als ik júist zo blij ben met dit horloge? Ik zou wel iets gouds willen omdat dat beter te combineren is met m'n andere gouden sieraden, maar een gouden horloge is niet altijd mooi.


De wisseltruc (ja, dat heb je als fashionblogger)

De foto's maakten we in Rotterdam. Eigenlijk had ik eerst een crop top aan, maar die was grijs. En zolang we geen gekleurde muur tegenkwamen, leek me het geen goed idee om die grijze crop top op de foto te zetten. Anders worden het van die saaie foto's. Inmiddels had ik bij H&M deze roze trui gekocht. Met een gekleurd kledingstuk maakt het niet echt uit waar je de foto's maakt, dus ons nieuwe plan was om deze trui dan maar op de foto te zetten. Maar dan moest ik wel eerst deze trui aantrekken.. Op een of andere manier vond ik het minder awkward om mijn grijze crop top buiten - je leest het goed: BUITEN - te verwisselen voor deze trui, in plaats van dat ik dat in het kleedhokje van een winkel deed. En je mag het nu ter plekke gaan proberen als je het je moeilijk voor kunt stellen, maar je krijgt dus niet zomaar een shirt (of crop top) uit als je daarover een trui aan hebt, terwijl je rekening moet houden met het feit dat er ook gewoon nog mensen langslopen.

Maar uiteindelijk kwam het goed - zoals je kunt zien aan de foto's. De volgende keer moet ik misschien beter nadenken over de plek waar we foto's gaan maken ;)

Ik kon m'n trui niet meer vinden op de website van H&M, maar hier vind je vergelijkbare truien! 

Welke kleur vind jij het mooist voor kleding?

7 reacties:

 1. Een hele leuke en lieve kleur trui. Haha, heerlijk dat je je op straat omkleed. Ik doe dat vaak in een auto, broek en trui wisselen. Ik kan het allemaal haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij staat je heel erg leuk! Mooie kleur en lekker fris.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ooit een kleuradvies gehad en daaruit kwam dat blauw voor mij de beste kleur is

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie trui! Ik sta zelf niet goed met zo'n roze, maar bij jou staat het heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is zo een mooie trui! Ik ben een echte fan van alles wat roze is.

  Liefs,
  Debbythechocoholic

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke en mooie trui. Precies 1 die ik ook zo zou kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie trui en hou van deze kleuren roze zou m ook kopen

  BeantwoordenVerwijderen