donderdag 8 februari 2018

De outfit van... Roos-Marie


Deze keer stond ik niet voor, maar achter de camera. Ik had namelijk een blouse ontvangen van overhemden.com, die precies in de stijl is van Roos-Marie. Ik had haar gevraagd of ze op m'n blog wilde - dat is weer eens wat anders dan dat jullie mij altijd zien - en dat wilde ze. Op een stormachtige dag maakten we de foto's (lekker koud ook, in zo'n blouse) en we waren sneller klaar dan ooit, want ondanks dat het de enige dag in die week was dat het niet regende, was het wel ijskoud.

Toen we bezig waren met het maken van de foto's, kwam er een Pool - of wat hij ook was - naar ons toe. Ik verstond het niet precies, maar ik dacht dat hij vroeg of hij de foto's mocht zien. Omdat ik dacht dat hij geen Nederlands kon, zei ik tegen Roos-Marie "dan gaat 'ie er zometeen vandoor" omdat ik al helemaal voor me zag dat hij m'n camera mee zou nemen. En ik geloof dat hij dat verstond (oeps), dus toen ging hij weg. Maar ja, beter dit falende moment, dan dat hij er met m'n camera vandoor gaat, toch? Ik snap wel dat je geen vooroordelen moet hebben, maar dat risico wilde ik gewoon niet nemen.

Jeans met geborduurde bloemen

Je ziet het goed: dit is de zoveelste keer dat je kleding met geborduurde bloemen tegenkomt op m'n blog. Ik wist dat Roos-Marie zo'n broek had, dus ik had gevraagd of ze deze samen met de blouse wilde aantrekken. De broek heeft ze gekocht bij Zara. Ik weet niet of ze 'm nog hebben, maar Zara is wel de winkel waar je altijd voor dit soort dingen terecht kunt.Poplin overhemd

Roos-Marie draagt hier een supermooi Poplin overhemd van overhemden.com. In hun webshop vind je nog véél meer overhemden. Ikzelf vind het altijd mooi als een blouse niet te erg doorschijnt, dus deze is wat dat betreft perfect. Het is een echt damesoverhemd, wat je ook kunt zien omdat hij slimwaisted is. Natuurlijk verkoopt de webshop óók overhemden voor mannen - zelfs veel meer dan damesoverhemden. Ze verkopen o.a. de chique overhemden van Cavallaro Napoli.

Of ik zelf dan geen blouses draag? Jawel, soms wel! Laatst nog zelfs: in Bologna had ik mijn nieuwe blouse - uiteraard met geborduurde bloemen - op de foto gezet. Dat is het 'soort' blousejes dat ik zelf draag. Deze witte blouse van Roos-Marie is meer richting de stijl van een net overhemd (al kon ik op internet niet echt het verschil tussen een overhemd en een blouse vinden) en dan zou ik zelf toch eerder een ander soort blouse dragen. Bij Roos-Marie staat dit overhemd wel geweldig, dus wie weet dat ik er ook ooit een zou dragen, maar dan voor een speciale gelegenheid bijvoorbeeld.

Wat vind jij van deze blouse?
* Het overhemd heb ik ontvangen van overhemden.com

11 reacties:

 1. Wat een toffe outfit! Ik vind dat het overhemd Roos-Marie echt mega goed staat, niet iedereen komt weg met zo'n wat netter exemplaar! Leuk gecombineerd met de jeans ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke outfit!! Leuk gecombineerd met die broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk ook dat roosje op het overhemd, echt een leuk detail!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het hemd vind ik leuk. De broek is niet helemaal mijn ding

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit wel de jeans is echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De broek met de bloemen zou ik zelf ook nog aandoen! Tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem enorm mooi! Zelf zou ik daar nooit opkomen om een witte blouse te dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een hele leuke outfit. De jeans zou ik zelf ook wel dragen denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie outfit! Ik hou echt van alles dat geborduurd is, en het staat er prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben geen blouse-type, en ook geen spijkerbroekentype, maar de rozen vind ik dan wel weer geweldig! De kleding staat Roos-Marie wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Witte blouse en spijkerbroek zijn altijd goed, maar ik vind de geborduurde rozen echt top

  BeantwoordenVerwijderen