maandag 26 februari 2018

Fashion inspiratie | Skorts & Truien


Weet je nog dat ik in januari over beige truien schreef? En ik kwam redelijk wat inspiratie tegen op Pinterest, maar die truien kwam ik niet tegen bij bijvoorbeeld Zalando. Ja, ik vond daar wel wat leuke beige truien, maar ze leken eigenlijk niet op de truien die ik bedoelde. Ik zocht verder, tot afgelopen week: bij Zaful bleken ze wél best veel van dit soort truien te hebben!
Ik vond deze beige trui bij Zaful

En het goede nieuws is: van deze trui hiernaast heb ik zelfs precies dezelfde gevonden. Die vind je hier bij Zaful. Die ga ik waarschijnlijk bestellen, want ik vond deze trui al geweldig toen ik 'm in een eerder artikel liet zien.

Ik denk alleen dat deze trui heel erg cropped is. Misschien wel té cropped, zelfs met een highwaisted broek. Daarom denk ik dat ik binnen kort toch maar die super highwaisted jeans ga bestellen waar ik het laatst over had in mijn artikel over het vinden van de perfecte broek.

Een trend die ik geweldig vind: skorts

En dan hetgene waarvoor ik dit artikel eigenlijk wilde schrijven: skorts. Dit woord is samengesteld uit de Engelse woorden 'skirt' en 'shorts'. Aan de voorkant lijkt een skort een rokje, maar aan de achterkant zie je dat het toch een broekje is. Een skort lost eigenlijk meteen het hele rokjesprobleem op, want je kunt er niet zomaar onder kijken.


Waar vind je leuke skorts?

Wat me opviel, is dat er - in ieder geval online - niet veel skorts te vinden zijn. Bij Zalando vond ik er maar een aantal, terwijl zij in mijn ogen een erg uitgebreid assortiment hebben. Bij hen vond ik deze van River Island, echt superleuk! Ik vond hier bij Zaful ook een skort, maar dat is een wat losser model. Daarnaast heb ik nog een aanrader voor skorts: Bershka! Als je naar hun shorts gaat op hun website, dan vind je daar skorts onder de naam 'broekrok'. Zelf vind ik ze daar wat minder leuk omdat ze recht zijn aan de onderkant, maar ze hebben wel een leuk printje :)

Hebben jullie ooit iets bij Zaful besteld?

10 reacties:

 1. Ik vind de trui wel harstikke mooi zeg! Zoiets zou ik wel willen hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh die trui is ook echt helemaal mijn ding! Die zou ik ook kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind skorts echt geweldig he!
  ik heb er maar ééntje, maar ik wil er nog wel wat

  liefs
  karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb Zaful al zoveel voorbij zien komen op Instagram maar nog nooit iets besteld! Deze items zien er wel super leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zaful heef leuke dingen zeg! Die trui is mooi. Ik moet ze eens gaan volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw die trui vind ik echt heel gaaf. Ik hou daar echt van.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zaful is zo leuk! Ik houd van die truitjes... Even m'n zwangerschapsbuikje eraf trainen en we mogen weer, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als jij het leuk vindt dan is dit genoeg... ik vind het persoonlijk helemaal niets

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De trui is helemaal mijn ding, maar dat rokje niet zo. Ik vind het wel leuk gecombineerd met elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen