maandag 12 maart 2018

Oranjerode trui van & Other Stories | outfit in Boedapest


Mag ik jullie ook meteen voorstellen aan mijn nieuwe auto? Grapje. Ik heb 'm helaas in Boedapest gelaten. Op deze geweldige locatie hebben we mijn nieuwe rode trui van & Other Stories op de foto gezet. Al noemde ik het toen nog m'n oranje trui, aangezien ik deze kleur toch daarnaartoe vind neigen. Maar goed. Voor dit artikel zal ik de echte kleur aanhouden: rood.

M'n eerste kledingstuk van And Other Stories!

Al een tijdje wilde ik iets kopen bij de winkel & Other Stories. Dat zag je toen ook in mijn wishlist met herfstruien. Ik denk dat ik dit merk ontdekt heb door Yara Michels, omdat zij altijd kleding hiervan draagt. Tip: check bijvoorbeeld haar shoplog met kleding van dit merk! Deze trui wilde ik al een tijdje, maar ik wilde toch niet zomaar €39,- voor een trui neerleggen. Ik wachtte daarom lang - heel lang - totdat hij in de sale was, en kocht 'm toen voor €20,-. Achteraf gezien was hij ook de volle prijs helemaal waard geweest, maar ik ben toch blij dat ik even afgewacht heb tot de sale :)

Ik ben zeker van plan om hier vaker wat te kopen. Ik vind het heel fijn als kleding mooi aansluit en gemaakt is van een goede stof. Dat je daar dan meer voor betaalt, is logisch. Natuurlijk ga ik er wel op letten dat ik de meeste dingen toch ga kopen in de sale. And Other Stories prijst kledingstukken namelijk best ver af!


Fotolocatie: Boedapest

Een vriend van me - haaai, Sjoerd - wilde op een gegeven moment teruglopen naar een graffitimuur die hij had gespot. Ikzelf had die muur niet eens gezien - kan je het je voorstellen? - maar ik ben blij dat we teruggegaan zijn. Daar maakten we foto's voor zijn instagram account en voor mijn blog. Het grappige was dat hij óók een oranje trui (of rood - als je dit als rood ziet) aanhad, waardoor de foto's precies op elkaar lijken. En neem trouwens even een moment om te beseffen hoe toevallig de combinatie in deze foto was. Gekleurde graffitimuur, paarse Kever en een rode trui waarvan de kleur terugkomt in de muur. Perfect gewoon.

Waar ik wel meteen achterkwam: ik zou meer foto's moeten gaan maken. De foto's die Sjoerd had gemaakt zijn qua plaats waar de foto's genomen zijn veel beter. Bij de eerste paar foto's die ik zelf maakte stonden namelijk ook de auto's aan de zijkant erop ;) Ik geloof dat alleen de laatste 4 foto's die ik van hem maakte lijken op hoe deze foto's eruitzien. Oeps. Ik maak nou eenmaal zelf weinig foto's en zou me er echt meer in moeten gaan verdiepen. Of ik zou wat kritischer moeten gaan kijken - da's ook een optie.

Andere rode en oranje truien van & Other Stories

Zelf heb ik de middelste trui: rood, cropped en mooi aangesloten. Die is nu in de sale bij & Other Stories, dus waarschijnlijk snel uitverkocht. Daarom heb ik nog twee vergelijkbare truien opgezocht voor je ;) De eerste is bijna hetzelfde, maar dan oranje en wat langer. Die vind je bijvoorbeeld hier in Roos-Annes video. De derde trui is wel weer rood en ook een stuk wijder. Mocht je toch naar een ander merk dan & Other Stories op zoek zijn, dan is deze trui misschien iets voor je! Daarnaast vind je hier een lossere rode trui.

Klik op de afbeeldingen om naar de productpagina's te gaan. Dat zijn geen affiliatelinks. De andere links uit dit artikel zijn dat wel.

De kwaliteit van & Other Stories

Ik vind de kwaliteit van deze trui echt geweldig. Vaak koop ik kleding door de bijzondere stof, en dat heeft deze trui zeker. M'n oom noemde het een soort badstof, haha. Alsof ze deze stof ook voor een badjas gebruiken ;) Dit is trouwens echt de warmste trui die ik heb. De dikkere stof van deze trui, die overigens niet té dik is, zorgt ervoor dat je het altijd warm hebt. Wat ook wel fijn is: het is een vrij 'dichte' stof, dus de koude lucht komt er ook niet doorheen. Bij goedkope H&M truien (die ik dus al een tijdje niet meer koop) is dat wel anders. Dus ja: ik ben overtuigd, dit is een van m'n favoriete merken geworden!

& Other Stories locaties

Je vindt deze winkel op twee locaties. Zelf ga ik altijd naar de Stories in Utrecht. De laatste keer was ik zelfs in hun winkel in Bologna in Italië ;) Even een tip: elke winkel heeft een tweede verdieping die je nogal snel over het hoofd ziet. Zonde, want hier hangt vaak de leukste kleding!
 • Heiligeweg 26-28, 1012 XR Amsterdam
 • Oudegracht 151, 3511 AK Utrecht
Vind je oranjerood een te opvallende kleur en kies je liever voor iets neutralers? Lees dan vooral m'n artikel over beige truien - over een neutrale kleuren gesproken, haha. Met beige kan het nooit misgaan, al vind ik het zelf leuk om af te wisselen met verschillende kleuren.

Heb jij ooit kleding gekocht bij dit merk? Wat vind jij van deze winkel?

11 reacties:

 1. Zo'n mooie foto's! Ik koop echt super vaak kleding bij & other stories. Ik vind er gewoon altijd iets!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zeg! Ik hou van kleur!
  Ik ken het merk niet, maar het spreekt me aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie meid bij een mooie auto! Haha. Ik vind beide kleuren erg mooi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke trui en wat een mooie foto's zeg! Ik heb hier trouwens zelf nooit iets gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke kleur die trui, knalt zo lekker en die auto!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de & Other Stories echt een heerlijke winkel! Hier in België zit er een grote in Antwerpen en daar kan ik altijd goed scoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk trui. Ik draag graag trui, anders krijg ik koud met dit weer

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de trui toch wel vooral rood. Hij staat je prachtig en het is een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hѐ? Vooral op deze foto's zie je goed dat 'ie toch rood is.

   Verwijderen
 9. Leuke trui! Vind de foto's die je hebt gemaakt ook erg gaaf x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kleur trui. En staat je erg mooiIk houd ervan.

  BeantwoordenVerwijderen