dinsdag 24 april 2018

Tip:Timberland look-a-likes van H&M


Of deze laarsjes nou op Timberlands of Dr. Martens lijken: ik vind ze echt geweldig. De laarsjes die H&M verkoopt zien er een stuk 'liever' uit en dat is precies wat ik er zo leuk aan vind. Daarnaast verkopen ze de schoenen in veel verschillende kleuren en uitvoeringen, en ik geloof dat er zelfs steeds meer nieuwe Timberlands in hun collectie komen.

Timberland look-a-likes: laarsjes van H&M

Er zijn van die mensen die graag altijd het échte merk kopen. Qua sneakers heb ik dat ook wel. Ik kocht laatst roze Adidas Superstars en ik weet zeker dat ik ze van een 'nepmerk' nooit gekocht had. Dat heb ik bij deze Timberland look-a-likes dus wél gedaan. Ik kocht deze laarsjes in Amsterdam, tegelijk met een trui in dezelfde kleur. Let niet op het feit dat die trui achteraf de grootste miskoop ooit bleek te zijn, want er kwamen halen in en het werden er steeds meer.

De kwaliteit van H&M schoenen

Wat kan ik ervan zeggen? Het zijn prima schoenen voor deze prijs, al helemaal nu ze in de sale zijn. Maar verwacht niet dat ze mooi aansluiten om je voeten of dat ze dikke, stevige zolen hebben. Al kan ik je wel vertellen dat mijn Converse All stars - die je dan koopt voor het merk en voor de 'kwaliteit' - een dunnere zool hebben dan deze. Bij die schoenen loop je namelijk zo ongeveer op de grond, en bij deze H&M laarsjes is dat dan weer totaal niet het geval.

Natuurlijk zijn de echte Timberlands niet voor niets ruim €120,- en kun je die beter kopen als je meer kwaliteit wilt en het geld ervoor overhebt. Daarnaast lijken deze er gewoon toevallig op & zijn de echte vele malen beter in elkaar gezet.

Alsnog ben ik er heel blij mee! De kwaliteit van schoenen van H&M is over het algemeen gewoon goed. Ik kocht ooit sleehakken van H&M, die gewoon prima waren, buiten het feit dat ik er totáál niet op kon lopen, maar dat lag aan mij. Na die review had ik ze dan ook teruggestuurd, al ga ik deze bordeauxrode laarsjes wél houden natuurlijk. Sterker nog: ik heb ze al ontzettend vaak gedragen.

Een variant met teddyvoering!

Het liefst had ik in dit artikel alle varianten uitgelicht, maar dan werd het te reclameachtig terwijl ik dit juist alleen maar schrijf omdat ik er heel enthousiast over ben. Anyways, nog enthousiaster werd ik toen ik deze Timberland look-a-likes mét teddyvoering zag. Herinner je je mijn artikel nog over teddy jassen, teddy schoenen en nog meer van dit soort fluffy kleding? Juist, dan snap je dat ik hier heel blij van word. Mijne zijn zonder teddyvoering, maar je kunt dezelfde ook bestellen mét.


Waar op de site vind je deze schoenen?

Dat is ook wel een handige vraag, inderdaad. Anders wordt het een zoektocht tussen alle andere schoenen. Maar er is een shortcut: Als je 'boots' intypt bij het zoekvakje op de site van H&M, dan kom je deze schoenen tegen in alle soorten, kleuren en smaken.


Welke schoenen draag jij op dit moment?

9 reacties:

 1. En is de kwaliteit dan ook net zo goed? Dat zou mijn grootste aarzeling zijn. Als dat goed is, vind ik deze schoenen heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kwaliteit zal zeker niet net zo goed zijn, was dat maar zo :) Timberlands kosten niet voor niks minstens €120,- en dat loopt zelfs op tot €200,-. Voor de prijs van deze laarsjes (€40) is de kwaliteit gewoon prima en vergelijkbaar met andere schoenen in deze prijscategorie :)

   Verwijderen
 2. Ik vind het super mooie boots, maar toch niet echt te vergelijken met de timberlands hoor... Ondanks dat vind ik ze je super mooi staan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Qua kwaliteit zijn ze niet te vergelijken waarschijnlijk. Wel qua uiterlijk :)

   Verwijderen
 3. Supermooi die rode! Ik heb deze boots in het zwart en ze hebben al twee winters overleefd. En ze zien er echt nog uit als nieuw. Super blij met deze schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zien er gaaf uit! Ik heb zelf nog rode schoenen gehad, maar ik vind ze wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn deze gaaf zeg. Ik vind de kleur heel mooi !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke schoen! Toevallig heb ik net weer mijn All Stars uit de kast gehaald

  BeantwoordenVerwijderen