maandag 9 april 2018

Mijn sterrenkettinkje van Brandy Melville!


Een tijd geleden schreef ik al over de muntjesketting, met de vraag of dit een trend zou worden. Inmiddels zie je ze steeds vaker. Maar ik snap je ook als de trend je nog niet is opgevallen: het zijn onopvallende kettinkjes, al is dat precies wat ik er zelf leuk aan vind. Aan de andere kant zullen er ook genoeg mensen zijn die ze helemaal geweldig vinden, maar die niet weten waar je zoiets kunt kopen. Vandaag vertel ik het je - al heb je het inmiddels vast al aan de titel kunnen zien ;)

Sterrenkettinkjes zijn in!

Het begon met de muntjesketting, maar inmiddels zie je die afwisselend met de sterrenchoker. Weet je? Ik vind zo'n simpel sterrenkettinkje véél meer toevoegen dan een opvallende statement ketting. Zo'n klein kettinkje heeft iets chics. Bovendien is het makkelijker te combineren met bijvoorbeeld oorbellen of andere sieraden, want combineer je iets met een statement ketting, dan wordt alles al snel too much. Daar heb je nu geen last van!Sieraden van Brandy Melville

Dit kettinkje kocht ik bij Brandy Melville in Bologna. Ik had 'm online al gezien, en toen ik daar deze winkel tegenkwam, sprong ik nog net geen gat in de lucht. Brandy verkoopt nog véél meer sieraden. De sieraden daar zijn heel fijntjes en dat is precies wat ik mooi vind. Ze zijn gold en silver plated. Jammer genoeg zit er geen edelmetaal of bijna edelmetaal onder dit gouden of zilveren laagje, wat betekent dat ze kunnen verkleuren.

Locaties Brandy Melville

Nu vraag je je waarschijnlijk af waar je deze winkel kunt vinden. Hij zit maar op één plek in Nederland, maar online kun je natuurlijk ook altijd iets bestellen. Dit zijn de dichtstbijzijnde locaties:
 • Brandy Melville Nederland: Leidsestraat 43, 1017 NV Amsterdam
 • Brandy Melville België: Huidevettersstraat 13, 2000 Antwerpen
Tot nu toe levert alleen hun Duitse webshop in Nederland. Op forums heb ik gelezen dat sommigen geen verzendkosten hoefden te betalen als ze alles via Paypal kochten, maar normaal gesproken kost de verzending €9,-. Het gouden kettinkje vind je hier, en de zilveren hier. Let erop dat het sluitinkje verkleurt als je 'm vaak draagt. Tot nu toe zijn de sterren / de rest van mijn kettinkje nog niet verkleurd, dus daar ben ik blij mee!

Zijn jullie ook fan van minimalistische kettinkjes?

10 reacties:

 1. Wat een leuke kettinkjes! Ik ben zelf ook van het 'klein en simpel'. Wel jammer dat de slotjes zo snel verkleuren zeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah die is zo leuk!! Hij staat je goed en i love the trend!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik houd zeker van eenvoudige sieraden. Dit kettinkje vind ik heel mooi en het staat je ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit. Ook leuk dat het goudkleurig is, meestal vind je veel meer zilverkleurige sieraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou echt van klein en simpel! Het kettinkje staat je echt heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke ketting ook erg mooi simpel/eenvoudig. Vind sommige sieraden zo overheersend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie ketting! Ik hou ook van kleine fijne sieraden. Straks eens kijken wat ze nog hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem leuk, maar persoonlijk zou ik toch voor de muntjesketting gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is echt heel leuk en net wat jij zegt, goed te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik draag veel van hun juwelen, alleen verkleuren ze inderdaad zeeer snel (vooral de oorbellen), maar ik blijf ze kopen omdat ik ze zo fijn vind :))

  BeantwoordenVerwijderen