maandag 21 mei 2018

Blouse met bloemetjesprint


Ik heb eigenlijk nog vrij weinig blousejes. Of, tenminste: ik héb ze wel, maar ik draag niet alles meer. En een blouseje is toch wel heel handig voor de lente. En toch was niet per se op zoek, want ik wacht altijd gewoon af totdat ik iets leuks tegenkom. Maar toen zag ik deze blouse bij Zaful. Heeft 'ie geen vrolijk printje? Ik mocht 'm bestellen bij Zaful en ik vertel je graag meer over dit merk.

Zaful heeft blijkbaar écht leuke kleding

Zaful is een buitenlandse webshop die vooral kleding verkoopt. Misschien ken je het merk al van hun bikini's: Zaful staat namelijk bekend om de leuke bikini's die ze verkopen. Nu wilde ik niet riskeren dat ik met een te kleine bikini zou komen te zitten, dus bestelde ik o.a. deze blouse met bloemenprint. Uiteindelijk kwam de blouse binnen en hij paste nog ook. Blij mee!

Ik weet dat je bij dit soort buitenlandse webshops geen hoge kwaliteit hoeft te verwachten, maar deze blouse heeft het tegendeel bewezen. Al is de stof een beetje apart, was ik echt verbaasd over de kwaliteit. Toch hou ik al wel rekening met de kwaliteit tijdens het bestellen. Ik bestel bijvoorbeeld niet snel een shirtje dat op de foto al heel transparant lijkt. Bij deze blouse vertrouwde ik het wel en m'n gevoel bleek te kloppen :)

Je vindt de blouse hier bij Zaful.


Ook droeg ik deze laarsjes (van h&m) waar al een uitgebreid artikel over had geschreven. De bordeauxrode kleur van deze schoenen past leuk bij de print van de blouse, dus deze draag ik eigenlijk altijd samen.

In een eerder artikel schreef ik trouwens al over de skorts van Zaful. Niet omdat ik ze op dat moment veel voorbij zag komen, maar omdat ik het zelf leuk vond. En wat blijkt? De winkels liggen nu vol met skorts. Dat gebeurt wel vaker trouwens, dat ik te vroeg ben met trends. Best grappig eigenlijk :)

Kende jij Zaful al?

5 reacties:

 1. Leuke blouse heb je gekozen! Ik heb er ooit een jumpsuit gekocht, hij was te kort en te wijd hahaha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ah wat jammer dat de jumpsuit te kort was. Dat soort dingen pas ik het liefst gewoon in de winkel, zeker omdat ik vrij lang ben :)

   Verwijderen
 2. Staat je goed! Ik heb nog nooit wat bij Zaful besteld.. Ben toch huiverig als het om dat soort webshops gaat.

  BeantwoordenVerwijderen