donderdag 2 augustus 2018

Mijn nieuwe zomerse bloemenjurkje


Als je me kent, weet je dat ik eigenlijk nooit jurkjes draag, maar ik heb er ein-de-lijk één gevonden die ik leuk vind. Dit lichtblauwe jurkje is dan ook meteen m'n eerste zomerse jurkje. Want, ja, ik héb wel een andere jurken, hoor. Ik kocht bijvoorbeeld vorig jaar toevallig één van deze galajurken - de zwarte met een V-hals, om precies te zijn. Maar iets voor de zomer? Nope, dat had ik nog niet, tot nu dan.

Mijn nieuwe zomerse jurkje

Weet je wat het is met jurkjes? Ik vond ze altijd al helemaal geweldig, maar ik zag mezelf er nooit in rondlopen, omdat ik niet wist of het me zou staan. Dus ik kocht ze niet. En dat terwijl iedereen nu júist rondloopt in dit soort zomerse jurkjes.

Maar toen ik laatst dit leuke bloemenjurkje zag, wilde ik het toch uitproberen. En, ja: dat was het proberen waard ;) Dit lichtblauwe jurkje komt van My Jewellery en ontving ik in samenwerking met dit mooie merk.

Overslagjurkjes van My Jewellery

Ken je de zogenaamde wrap dresses die je overal op instagram voorbij ziet komen? Nou, dit is dus ook zo'n zelfde overslagjurkje. Dit soort jurkjes met laagjes vind je bij My Jewellery, maar ze hebben ook een heleboel andere normale jurkjes. Verder zie je de laatste tijd ook veel overslagrokjes: ook superleuk voor de zomer natuurlijk.


Ik moet wel zeggen dat het op de dag dat we foto's maakten nogal hard waaide. Dat is niet zo handig als je een jurk aanhebt ;) Wel heeft dit jurkje meerdere laagjes, dus als dit opwaait, dan blijft het tweede laagje vaak wel omlaag zitten. Met de nadruk op vaak, want ik geloof dat het niet altijd goed ging, hahaha. Heb ik weer, hoor. Anyways, het blijft een schattig jurkje, en ik ben toch wel blij dat ik er eindelijk één heb ;)

*Item ontvangen van My Jewellery

Heb jij een overslagjurkje?

7 reacties:

 1. Hij is inderdaad superleuk zeg! :D Staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuk en heerlijk zomers jurkje! Hij staat je erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijk en zomers jurkje. Helemaal met deze warme dagen.
  Het staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij staat je geweldig zeg! Ik vind het echt een heel mooi jurkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. staat je enorm cute! een collega heeft deze in het geel geloof ik, heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leukerd zeg! Staat je echt fantastisch!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je heel erg leuk. Lekker zomers zo'n jurkje met bloemen!

  BeantwoordenVerwijderen