Contact

Wilt u graag samenwerken met een fashion & lifestyle blogger? Dan bent u aan het goede adres! Leuk dat u een samenwerking ziet zitten met mijn blog. Onder lifestyle vallen heel veel onderwerpen, vandaar dat de meeste bedrijven wel bij mijn blog passen. Voor samenwerkingen kunt u mailen naar hashtagevablog@gmail.com.Ook lezers kunnen mij mailen. Heb je een vraag, opmerking of een andere reden waarom je mij wilt mailen? Dan kun je ook mailen naar hashtagevablog@gmail.com. Je kunt ook een reactie achterlaten bij een artikel. Ik antwoord altijd heel snel op zowel mijn mail als je vragen in de reacties.

Informatie

Doelgroep: meiden/vrouwen van 12 tot 35 jaar. (ook volgens Google Analytics)
Sociale media: Instagram, Facebook & Bloglovin

Bent u van een pr-bedrijf of webshop?

Samenwerken met een blogger is echt iets van deze tijd. Zelf vind ik het erg leuk om (nieuwe) bedrijven of webshops te ontdekken en daar over te schrijven! Ik sta er altijd voor open om reviews of advertorials te schrijven. Een winactie organiseren kan ook natuurlijk. Heeft u een leuk idee voor een samenwerking, dan kunt u mailen naar het eerder genoemde mailadres. Vraagt u zich juist af wat mijn ideeën zijn om samen te werken? Mail gerust, want ik heb ideeën genoeg!

Reviews

Meestal laat ik producten zien die ik zelf heb gekocht. Als ik een product van een bedrijf heb ontvangen om te reviewen, blijft mijn mening eerlijk. Ook geef ik het altijd aan als ik het product ontvangen heb.

Ik heb o.a. samengewerkt met: Webprint, Esprit, GSMpunt, Canvascompany, Youngbeauty (voor Amie Skincare), Wandergarden, Ikbensieraden, Ohmygelnails, Dresslink, Telefoonhoesjesstore en overhemden.com en ShirtsOfCotton.

0 reacties:

Een reactie plaatsen