Contact

Wilt u graag samenwerken met een fashion & lifestyle blogger? Dan bent u aan het goede adres! Leuk dat u een samenwerking ziet zitten met mijn blog. Onder fashion en lifestyle vallen heel veel onderwerpen, vandaar dat de meeste bedrijven wel bij mijn blog passen. Voor samenwerkingen kunt u mailen naar hashtagevablog@gmail.com.Ook lezers kunnen mij mailen. Heb je een vraag, opmerking of een andere reden waarom je mij wilt mailen? Dan kun je ook mailen naar hashtagevablog@gmail.com. Je kunt ook een reactie achterlaten bij een artikel. Ik antwoord altijd heel snel op zowel mijn mail als je vragen in de reacties.

Waarom samenwerken met Hashtag Eva?

Als ik een samenwerking aanneem, dan weet ik zeker dat ik een artikel over uw webshop of merk kan schrijven dat ook echt meerwaarde biedt voor mijn lezers. En laat ik nou net heel creatief zijn! Bij de meeste binnenkomende opdrachten weet ik dus wel iets leuks te verzinnen. Neem deze winactie bijvoorbeeld. Hartstikke leuk, een winactie. Maar biedt dat meerwaarde voor lezers die niet de gelukkige winnaar zijn? Daarom maakte ik er een inspiratieartikel van, gecombineerd met een winactie. Daardoor wordt het ook een langer artikel, wat weer beter is voor Google. Een win-winsituatie dus. Letterlijk en figuurlijk.

Informatie

Doelgroep: meiden/vrouwen van 12 tot 35 jaar.
Sociale media: Instagram, Facebook & Bloglovin
Ik blog sinds: 10 januari 2015

Bent u van een pr-bedrijf of webshop?

Samenwerken met een blogger is echt iets van deze tijd. Zelf vind ik het erg leuk om (nieuwe) bedrijven of webshops te ontdekken en daar over te schrijven! Ik sta er altijd voor open om reviews of advertorials te schrijven. Een winactie organiseren kan ook natuurlijk. Heeft u een leuk idee voor een samenwerking, dan kunt u mailen naar het eerder genoemde mailadres. Vraagt u zich juist af wat mijn ideeën zijn om samen te werken? Mail gerust, want ik heb ideeën genoeg!


Mogelijkheden

Vaak gaat een review over een accessoire zoals een ketting of tas, samen met een outfit post.


Andere mogelijkheden

Naast schrijven voor mijn eigen blog, neem ik ook andere opdrachten aan.
  • Het redigeren (nakijken op spelfouten) van artikelen of pagina's op uw website
  • Het schrijven van artikelen voor de blog van uw website
  • Het maken van (product)foto's met mijn Canon 700D
Voor meer informatie, stuur een mailtje naar hashtagevablog@gmail.com

Ik heb o.a. samengewerkt met: 
2017 t/m april: Esprit, Canvascompany, Wandergarden (eerste, tweede, derde), GSMpunt, Pixers, Your Look For Less, Oxyextensions.
2016: Styletone, Esprit 2x, MyBottle drinkflessen, IkBenSieraden, Youngbeauty (voor Amie Skincare).
2015: Webprint, Decodog, ShirtsofCotton, Telefoonhoesjesstore, Overhemden.com, Esprit 2x, IkBenSieraden, GSMpunt, Dresslink. OhmyGelnails.

0 reacties:

Een reactie posten