Over mij

Leuk dat je op mijn blog kijkt! Ik ben Eva, 17 jaar en zit in de vijfde klas van het Gymnasium.

Over mijn blog

Ik blog al meer dan 2 jaar en blijf het nog steeds ontzettend leuk vinden. Niet alleen het schrijven van artikelen, maar ook het fotograferen en alles om bloggen heen: het contact met andere bloggers, het mailen met bedrijven en nog veel meer. Bloggen is ontzettend veelzijdig en je kunt op meerdere manieren creatief bezig zijn. Dat is wat het zo leuk maakt.

Ik heb na 1,5 jaar bloggen een camera gekocht voor mijn blog, namelijk de canon 700D. Hierbij heb ik een 18-55mm kitlens en een 50mm lens. De 50mm lens is de lens die ik eigenlijk voor alle artikelen gebruik. Daarna heb ik ook een eigen domeinnaam gekocht, en sinds toen heette mijn blog Hashtag Eva.

Inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot iets waar ik echt trots op ben. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat ik regelmatig samenwerk met bedrijven en dat ik daardoor m'n blog kan onderhouden. Zo'n domeinnaam kost bijvoorbeeld ook geld, en het duurde ook even voordat ik het bedrag van mijn camera had terugverdiend.

Op dit moment is mijn blog een fashion & lifestyle blog. Ik schrijf regelmatig over mode, en tussendoor komen er artikelen over verschillende andere onderwerpen online.

Als je nog vragen hebt, kun je me altijd mailen! (zie contact pagina)

1 reacties:

  1. Wat ontzettend leuk Eva!! Heerlijk dat je in zoveel verschillende dingen interesse hebt.Heel veel succes met schrijven en vooral met foto graveren.Jou foto,s zijn prachtig.
    Groetjes Ria van de Waardt.

    BeantwoordenVerwijderen