Over mij

Leuk dat je op mijn blog kijkt! Ik ben Eva, 16 jaar en zit in de vierde klas van het Gymnasium.

Ik heb het redelijk druk met school, maar met een beetje planning is het te combineren met bloggen. Ik heb gekozen voor de vakken die bij Natuur & Techniek horen, hoewel ik daar later niks mee wil gaan doen. Maar dat was de enige manier om geschiedenis en aardrijkskunde niet te hoeven kiezen. Naast mijn vakken die bij dat pakket horen, heb ik ook voor informatica en M&O (management & organisatie) gekozen. Die vakken vind ik wel heel leuk.


Over mijn blog

Ik blog al meer dan 2 jaar en blijf het nog steeds ontzettend leuk vinden. Niet alleen het schrijven van artikelen, maar ook het fotograferen en alles om bloggen heen: het contact met andere bloggers, het mailen met bedrijven en nog veel meer. Bloggen is ontzettend veelzijdig en je kunt op meerdere manieren creatief bezig zijn. Dat is wat het zo leuk maakt.

Ik heb na 1,5 jaar bloggen een camera gekocht voor mijn blog, namelijk de canon 700D. Hierbij heb ik een 18-55mm kitlens en een 50mm lens. De 50mm lens is de lens die ik eigenlijk voor alle artikelen gebruik. Daarna heb ik ook een eigen domeinnaam gekocht, en sinds toen heette mijn blog Hashtag Eva.

Inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot iets waar ik echt trots op ben. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat ik regelmatig samenwerk met bedrijven en dat ik daardoor m'n blog kan onderhouden. Zo'n domeinnaam kost bijvoorbeeld ook geld, en het duurde ook even voordat ik het bedrag van mijn camera had terugverdiend.

Op dit moment is mijn blog een fashion & lifestyle blog. Ik schrijf regelmatig over fashion, en tussendoor komen er artikelen over verschillende onderwerpen online.

Als je nog vragen hebt, kun je me altijd mailen! (zie contact pagina)

1 reacties:

  1. Wat ontzettend leuk Eva!! Heerlijk dat je in zoveel verschillende dingen interesse hebt.Heel veel succes met schrijven en vooral met foto graveren.Jou foto,s zijn prachtig.
    Groetjes Ria van de Waardt.

    BeantwoordenVerwijderen