Over mij

Leuk dat je op mijn blog kijkt! Ik ben Eva, 16 jaar en zit in de vierde klas van het Gymnasium.

Ik blog inmiddels al meer dan 2 jaar en blijf het nog steeds ontzettend leuk vinden. Niet alleen het schrijven van artikelen, maar ook het fotograferen en alles om bloggen heen. Inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot iets waar ik echt trots op ben.

Ik zit dus in de vierde klas. Ik heb het redelijk druk met school, maar met een beetje planning is het te combineren met bloggen. Ik heb gekozen voor de vakken die bij Natuur & Techniek horen, hoewel ik daar later niks mee wil gaan doen. Maar dat was de enige manier om geschiedenis en aardrijkskunde niet te hoeven kiezen. Naast mijn vakken die bij dat pakket horen, heb ik ook voor informatica en M&O (management & organisatie) gekozen. Kijk, daar heb ik wat aan!

Informatica kan ik voor m'n blog gebruiken en M&O ook. Logisch dat dat m'n favoriete vakken zijn! We gaan bijna werken met HTML5 bij informatica, en de laatste hoofdstukken van M&O gaan over e-marketing, SEO, enzovoort. In mijn klas zullen ze dat misschien niet zo interessant vinden, maar als blogger vind ik dat helemaal geweldig.

Zo, na twee alinea's over school gepraat te hebben, gaan we weer verder met m'n blog. Ik heb na 1,5 jaar bloggen een camera gekocht voor mijn blog, namelijk de canon 700D. Hierbij heb ik een 18-55mm kitlens en een 50mm lens. De 50mm lens is de lens die ik eigenlijk voor alle artikelen gebruik.

Als je nog vragen hebt, kun je me altijd mailen! (zie contact pagina)

1 reacties:

  1. Wat ontzettend leuk Eva!! Heerlijk dat je in zoveel verschillende dingen interesse hebt.Heel veel succes met schrijven en vooral met foto graveren.Jou foto,s zijn prachtig.
    Groetjes Ria van de Waardt.

    BeantwoordenVerwijderen